Egy oktatóm ráébresztett arra, hogy sose kaphatok meg egy olyan pasit, mint ő?
11, olyan egyén, aki nemegészne normális:D Kissé bolond, őrült.
Mondjuk egy olyan ember, akinek megtetszik valaki, aztán azonnal elmagyarázza saját magának, hogy ez nem fog menni és le is mond róla mindezt úgy, hogy a célszemély ebből semmit nem vesz észre, és akár még nyitott is lenne emberünk közeledésére.:D
Báááár egyébként így belegondolva nem kizárt, hogy ez valamiféle szorongás tünete. De az a benoymásom, hogy te még kamasz korú vagy, ott teljesen "normális" az ilyen kaotikus gondolkodás.
Mindenesetre egy kis önbizalom nem ártana. Tulajodnképpen még neked sincs saját magad ellen érved, szóval egyelőre semmi nem áll amellett, hogy ne kaphatnál meg eg yolyan pasit, mint a fent említett. Csak te nem hiszed el, mert nincs önbizalmad.
Háááát az annyira már nem:D
Szerezz egy kis önbizalmat.
Volt már barátod? Mármint.. párkapcsolat, ami mondjuk hosszabb 5-6 hónapnál.
Na, az is valami. A lényeg, hogy van fogalmad a párkapcsolatokról.
A lényeg szerintem az önbizalom.
Önbizalom az, amikor elhiszed magadról, hogy meg tudod csinálni, amit meg akarsz csinálni. Na, ezed neked nincs, hisz saját magadat beszéled le egy olyan dologról, amit vlaójában szeretnél:D
Szóval önbizalmat kell építened és megleszel.
18, mi az amibne jó vagy?
Mihez értesz? Mi a hobbid?
Hát, talán a kitartásomat emelném ki. Tényleg fát lehet hasítani a hátamon, ha a céljaimról van szó. Nem szoktam feladni semmit.
Ami pedig a hobbit illeti, nagyon szeretek főzni, érdekelnek az ízek és azok harmóniája. Emellett állatbarát és védő vagyok. Tudom, hogy ezek nem nagy dolgok, de talán ezek amik említésre méltók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!