Viselnél hamis terméket?
Legyen az óra, ruha, táska bármi.
Manapság nézi meg azt bárki is, hogy ez vajon milyen márka, eredeti-e; gondolnak még ilyesmire, hogy megengedheti-e magának ez az egyén ezt?
Egy kicsit azért érdekel, hogy mennyire lennék köznevetség tárgya vagy hasonlók.
Mivel sosem érdekelt a márkanév és nem vagyok hiú, így eleve nem veszek márkás cuccokat, mert minek?! Aki az alapján ítélne meg az egy felületes barom, aki meg ismer, annak nem számít, milyen cuccban vagyok.
Pl. lábbeliért még soha nem fizettem 5 jegyű összeget, de egy sima farmernadrágért sem fogok 30 ezret fizetni csak mert Levis, mikor 5-6 ezeért már van ugyanolyan tartós darab.
De ha történetesen lenne egy hamis márkás cuccom, szemrebbenés nélkül hordanám.
Nem!
Mindenbol csak es kizarolag erdetit viselek. Nyilvan Guccit nem veszek, de abbol amit megengedhetek magamnak pl: TH, Guess stb, ezekbol eredetit veszek, legyen szo ciporol, orarol vagy ruha darabrol.
Parfumoknel barmely markarol is legyen szo, csak eredetit veszek.
Par eve megy ez igy es szerintem jol csinalom. Tini koromban szinte csak kinai cuccaim voltak es kb. harom havonta, nagyon max fel evente uj cipot kellett venni, a taskakrol ne is beszeljek...A mostani minoseges holmik pedig evekig birjak, tehat anyagilag sokkal jobban megeri, meg akkor is, ha elso ranezesre nem ugy, tunik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!