Szerintetek minden wishről vásárolt micro sd card hamis?
Figyelt kérdés
Szomorú vagyok nemrég vettem egyet mert a telómnak olyan kicsi a memóriája hogy csak pár játék fér rá. Karácsonyra nem ért ide de az egyiket ajándéknak szánom ha megkésve is. Van valakinek pozitív tapasztalata?2021. jan. 8. 17:34
1/11 anonim válasza:
Nem mind hamis, de ami gyanúsan olcsó és nagy az valószínűleg az. Gondolok itt az 1 terrás sd kártyát ne akarjunk már 3000 ft-ért, nekem 1500 volt kb a 32 gb-os de az rendesen működik és ugyan úgy wishről.
2/11 anonim válasza:
Kinyorgom, parezer forint itthon egy normalis, minosegi microSD, miert kell wish-rol venni 1 dollarert olyat ami szinte tuti hogy kamu, hibas, gyari selejt?
3/11 A kérdező kommentje:
32 gbset vettem.
2. Nincs mentségem. Sajna megvettem. Mostmár tudom hogy nem szabad de még reménykedem hogy nem lesz rossz.
2021. jan. 8. 17:45
4/11 anonim válasza:
Szia!
Ebay-ről, Wishről telefontoknál drágább, értékesebb holmit NEM szabad vásárolni!
5/11 anonim válasza:
"parezer forint itthon egy normalis, minosegi microSD" tegyük hozzá: garanciával. De hát ezeknek nincs jelentősége, ha csak az árcédula a lényeg.
6/11 anonim válasza:
Nme tudjuk, nem linkelted a hírdetést.
7/11 anonim válasza:
Lehet menni fog, de fontos kepeket videokat nem szabad tarolni rajta, par het honap es behalnak
8/11 anonim válasza:
hamis vagy sem tökmindegy.
a lényeg, hogy bízz meg benne annyira hogy az adataidat rá merd tenni.
de ha már most megingott ez a bizalom akkor az már probléma.
9/11 A kérdező kommentje:
Igen meg mert nem néztem utánna hogy mindenhol azt irják hogy kamu. Így már nehéz bízni.
2021. jan. 8. 20:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!