Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ez az okos óra hamis lehet?

Ez az okos óra hamis lehet?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni egy okos órát és találtam egy hirdetést ebay-en. A valódi árnak feléért hirdeti tehát kamunak tűnik, de már 76-an vettek

[link]

2020. jan. 8. 18:02
 1/7 anonim ***** válasza:
E-bay-en kb. Minden le van akciózva, én Wish-en vettem okosórát, 4000 Ft, nagyon jól működik, rendben és gyorsan érkezett, kínai, 96%-os kedvezmény volt rá, szerintem nincsen sok különbség a két oldal közt. Nem biztos, hogy kamu.
2020. jan. 8. 18:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Wish-en kamu árak vannak. Valami utánzat dolgot vettél, ami annyit ér amennyi az ára volt. Ha 2 ezer, simán felé írják áthúzva hogy 20 ezer volt az eredeti ára, te meg azt hiszed hogy hatalmas akcióban kifogtál egy 20 ezer értékű terméket olcsón. Pedig az egy 2 ezres értékű termék, és annyit is tud - persze neked az lehet pont elég is.

A linkelt hirdetés is valószínűleg egy utánzat termék, és nem azért olcsó mert épp akciós.

2020. jan. 8. 18:24
 3/7 anonim ***** válasza:

#2 4000 Ft fizettem és van rajta kamera, net, sms, stb...

Elég jó óra....

2020. jan. 8. 18:25
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem vitatom, de Wish-en a felárazás nevű csalás bevett szokás. Garantáltan nem volt 96%-kal leárazva, mert soha nem volt 100 ezer az ára. Ha rákeresel ugyanarra a termékre más oldalakon, mindenhol ennyi lesz az ára kamu "eredeti" ár nélkül is, de lehet még olcsóbbat is találnál.
2020. jan. 8. 18:31
 5/7 anonim ***** válasza:

"A valódi árnak feléért hirdeti"

A valódi ár az kb. 5-6 ezer forint körül mozoghat. A többi haszon. A haszon mértéke pedig azon múlik, hogy hány kézen megy keresztül. Te most kihagynál a láncból pár szemet.

De cserébe nem kapsz garanciát. A döntés a tiéd.

2020. jan. 8. 18:41
 6/7 anonim ***** válasza:
79%
"Huami" tobb kerdesem nincs, 😂
2020. jan. 8. 18:57
 7/7 anonim ***** válasza:

Megbízható eladónak tűnik, 220 db, átlagosan 98%-os értékeléssel, több mint 1 éves ebay jelenléttel. Nem valószínű, hogy hamis a termék, ha amúgy 24 ezer itthon az óra. Sőt, akkor igazából még nem is olyan olcsó. Itthon inkább 30-40 ezernek kéne lennie, ha az eredeti ár 12 ezer.

Valszeg kivágod a nagyker-kisker részét a dolognak, ami gyakran többet is számít, mint 100%-os árkülönbség. Illetve ÁFA 27%, azt is számold bele. Amit itthon vennél, rajta lenne az ÁFA. Ha ezt megrendeled, valószínűleg áfát ugyanúgy kell majd fizetned, de vámmentes lesz. Nekem is épp most vámoltatják egyik csomagom Kínából. Nem mindig kapják el, csak az egyértelműbbeket. Ez az óra eléggé egyértelmű sajnos, azaz valszeg fenn fog akadni a vámon. 22 euró felett 27% ÁFA kötelező, de vámmentes.

2020. jan. 9. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!