Olyan sok fordító gépet reklámoznak a netten, de nem tudom, hogy kell e hozzá, hogy legyen okos telefonom is? Mert az nincsen nekem, viszont szeretnék egy fordítót.
"Csak meg kell nyomnod a gombot és beszélned kell, aztán egyből hallani fogod a fordítást."
Ez a Muama Enence. Ha erre gondolsz.
Ezt a linket küldted nekem privátban (ami nem jó, mert akkor mások nem olvashatják a beszélgetést)
Ez a micsoda okostelefonra csatlakozik bluetoothon, a telefonra telepített alkalmazással együtt működik. Internetes szolgáltatást használ, nem a dobozka fordít.
Mondjuk az érdekes kérdés, hogy mely szolgáltatást használja, mert az nem túl valószínű hogy egy ilyen telesoppos szinten terjesztett ketyere mögött évtizedes saját kutatások és fejlesztések állnának :) De ha lesz okostelefonod, akkor használhatod az ingyenes Google vagy Microsoft fordítókat.
Megnéztem kíváncsiságból az app minősítését: az 5 csillagos vélemények 4 oldalt tesznek ki, de az 1 csillagosok 13 oldalt :)
És a weblap teli van a vevőmegtévesztések iskolapéldáival:
"Kapható Mennyiség: Nagyon kevés"
"Utolsó nap, hogy lecsapj erre a NAGY akcióra"
"Szerezd Meg Az Instant Translatorodat Most, Mielőtt A Promóció Véget Érne…"
Nagyon hiteles ez a sok nagybetű egy fordítógépet hirdető weblaptól :)
Szóval aki nagyon vágyik rá, nyilván megveheti, de az egész megjelenése figyelemfelhívóan gyagyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!