Mit mér az okos-karkötő?
Nem így értettem "Honor" azt tudom hogy mit kellene mérnie!!!!!!
Hanem hogy mit mér? Mert hogy van a családban 2 is és én felvettem mind a kettőt és sem vérnyomás sem pulzus nem volt egyforma...valamint ezen felbuzdulva lépeseket számláltam és ebben is eltérés volt :(
Következett az alvás és láss csudát, abban is teljesen más értékeket mért a két karkötő!
Az a baj hogy már letelt a 14 nap így nem küldhetem vissza :(
...de a csúcs az volt amikor kéz nélkül is minden szívfájdalom nélkül megmérte a levegő,és a párna vérnyomását is!!!
Levonom a következtetést tényleg csak Parasztvakítás az egész...
:)
Mindig is az volt. Dehát a népek hülyék, azt látják amit látni akarnak.
Attól függ...
Az én MiBand 3 jószágom lépést, mozgást és pulzust. Ezekből számolgatja az alvást; vérnyomásmérésre természetesen egyetlen okoskarkötő sem alkalmas...
Végül is nem írtál típust; így még azt sem lehet eldönteni, hogy normális szenzorral felszerelt, megfelelő szoftverrel megtámogatott karkötőről beszélünk, vagy a filléres kínai webáruházak párszáz forintért beszerezhető, ellenőrizhetetlen minőségű és felszereltségű OEM termékeiről...
De ki is próbáltad? :)
A lépésszámláló meg lehetne egészen pontos is. Mégsem az, így aztán akármilyen megmárkázott, az sem ér semmit.
Nyilván egy év alatt volt alkalmam kitapasztalni...
Ha még ötszázszor kérdezed, akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!