Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem engedi normálisan feltenni...

Nem engedi normálisan feltenni a kérdést, ezért szerencsétlenkedem?

Figyelt kérdés

Neked szólt már be koldus, mert nem adtál neki pénzt? Mit?

Bocs a fenti hülyeségért, de rámszólt a rendszer, hogy ne csevegjek.

2022. szept. 8. 22:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
En mar nem allok le ezekkel.. nem hallgatom meg a storyt egybol offolom h nem csa
2022. szept. 9. 00:03
 12/15 A kérdező kommentje:
De te biztos férfi vagy. Velük szemben gondolom nem érzik annyira nyeregben magukat. Én is elutasítottam, és szépen mondtam, hogy ne haragudj, nem tudok adni. Férfi esetében gondolom, simán arrébb megy.
2022. szept. 9. 00:09
 13/15 anonim ***** válasza:
12. Csak ha nagyon erős fizikumú vagy félelmetes. Átlagos férfiakat ugyanúgy zaklatnak ezek a férgek. Én már csak azért sem adok mert tudom hogy hazudnak és nem akarnak dolgozni. Nem tudom én ezeket eltartatni. Meg sok van akik a koldus maffiának dolgoznak. Nagy pénz van ebben ha nincs szégyen érzeted. Ezek tényleg megkeresnek akár napi 10-12 ezret is ezért kell el zavarni a jó édes...
2022. szept. 9. 07:49
 14/15 anonim ***** válasza:
7. Te meg megérdemelnéd hogy beszippantson a koldus maffia. Nem szeretik a konkurenciát, meg azt sem ha valaki egyedül műveli ezt. Be törnek.
2022. szept. 9. 07:51
 15/15 anonim ***** válasza:

Akkor nem zaklatnak, ha ilyen kifogásokat mondasz: rákos vagyok, munkanélküli vagyok, most keresek lakhatást, mert kidobott a pasim (ezeket persze szomorúan). Én akkor alkalmazom ezeket, ha sokáig kell várnom és nem akarom,hogy addig is zaklassanak.

A legjobb az volt, mikor amúgy is rossz passzban voltam + munkanélküli és erőszakoskodott a cigányasszony, akkor azt mondtam neki,hogy inkább maga adjon nekem pénzt, mert mínusz 150 ezerben van a bankszámlám. Köpni-nyelni nem tudott a nő, de legalább jót röhögtem utána és még el is átkozott utána 😂

2022. szept. 9. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!