Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a te népszerűtlen véleményed?

Mi a te népszerűtlen véleményed?

Figyelt kérdés
Tehát olyan gondolat, vélemény bármilyen dologról vagy akár személyről, amivel - kis túlzással - egyedül vagy a világon, kb. senki se ért veled egyet.
2022. szept. 7. 11:33
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
76%

Nem bántanék soha macskát, de elméleti szinten egy macskaviadal sokkal izgalmasabbnak lehet, mint egy kutya vagy kakas viadal.

A macskák nem esnek egymásnak rögtön hanem kerülgetik egymást, szüntet tartanak harc közben, erejüket fitogtatva pózolnak, tök izgalmas harc lenne szerintem, kiderülne tényleg az nyer-e aki nagyon dominánsnak mutatja magát.

2022. szept. 7. 16:01
 22/37 anonim ***** válasza:
90%

A közösségi média - túlsz€xualizált, és túl nagy hangsúlyt fektetnek az (esetenként nem is létező) jóllétük mutogatására, szerintem sokkal jobb volt az az internet, amely még nem kapott ekkora figyelmet, és mindenféle fórumok voltak, ahová teljesen anonim módon írhattál ismeretlen embereknek, gyakrabban írtak blogot az őket érdeklő témákban

Hogy minden tele van reklámmal... Egyszerűen nyomasztó, hogy nem szórakozhat úgy az ember, hogy ne akarjanak minden sz@rt rátukmálni, eldöntöm, mire és mikor van szükségem

Hogy mindent is csinos fiatal nőkkel akarnak eladni, és hogy a szépségük felfoghatatlan előnyökhöz juttathatja őket (amelyért másnak (a férfiaknak, vagy a csúnyább nőknek) hosszú évekig kell tanulnia vagy keményen dolgoznia)... És mivel mindenki piedesztálra emeli őket, ennek megfelelően viselkednek, flegmák, bunkók, lenézőek mindenkivel, akit nem tartanak magukhoz méltónak... És nem vagyok rájuk irigy, nem sajnálom tőlük a szépséget, csak az indokolatlan istenítésük b@sz fel nagyon, sőt, ha nőként nem születtél szépnek, lóf@szt sem érsz, ha csak nem vagy kivételesen szorgalmas és tehetséges... Bezzeg a szépeknek annyi eszük és tudásuk is lehet akár, mint egy papírzsebkendőnek

Hogy a "lefelé tapos, felfelé nyal, oldalra könyököl" mentalitás is káros, sok jobbra érdemes ember megy emiatt a süllyesztőbe

Hogy mindenki, aki tud, akar, és megvan a megfelelő képzettsége és tapasztalata, dolgozhasson, ne válogassanak szimpátia, külsőségek, ismeretség alapján

Hogy macskát csakis lakásban vagy az udvar egy elkerített részén tartsunk, mert ha kijár, az mind a macskára, mind a kertben élő madarakra nézve veszélyes lehet

Hogy a kistestű, fajtatiszta ölebek rondák

Hogy nem olyan fontos a külsőségekre adni, ápoltság legyen meg, de a divatos öltözködés, ilyen-olyan sminksz@r (kontúrpaletta, szemhéjfesték), póthaj, műköröm, szemöldöklaminálás f@szság

Hogy nem viccesek a mémek

2022. szept. 7. 17:01
 23/37 anonim ***** válasza:
100%

A multik élelmiszer-kozmetikum-gyógyszeripari termékeiben olyan kártékony dolgok vannak, amik leépítik az egészséget.

Igen, a Nutella is káros.

2022. szept. 7. 17:53
 24/37 anonim ***** válasza:
89%
A mémeshez csatlakozok én is, talán ha két mémen nevettem életemben, de falra mászok attól hogy megpróbálják valami kulturális dologként kezelni
2022. szept. 7. 18:15
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem értek egyet a multikultival és azzal sem, hogy különböző kultúrájú, etnikumú embereknek keveredni kéne és hogy ez milyen jó dolog.
2022. szept. 7. 18:45
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
Az internetes tartalomgyártás 90%-a digitális hulladék, szennyezi az elmét és közvetve a környezetet. A 10%-a pedig elveszik benne, egyre nehezebben fellelhető, amit a népszerű keresőmotorok is súlyósbítanak azzal, hogy érdek fűződik ahhoz, hogy mindig a legfrissebb, legnépszerűbb, legnagyobb pillanatszerű sokkhatást elérő tartalmakat sorolják előre.
2022. szept. 7. 19:11
 27/37 anonim ***** válasza:
82%
Ezen az oldalon lévő hasznos/félig hasznos/nem hasznos gombok használata bizonyos kategóriákban teljesen haszontalan, például ez a kérdés véleményre kérdez, mert kíváncsi, hogy hogyan vélekednek mások, én mindenkit hasznosra értékeltem még akkor is, ha abszolút nem értek egyet a véleményével. Kéne egy Egyetértek/Részben egyetértek/Nem értek egyet vagy Tetszik/Félig tetszik/Nem tetszik gomb is. És hogy indokoljam válaszomat, hogy ez miért nem népszerű. azért mert ahogy, látom nagyon sokan rendeltetésszerűtlenül használják ezt a funkciót.
2022. szept. 7. 19:26
 28/37 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
70%
Az emberiség megérett arra, hogy megnyomjuk az újraindítás gombot - mondjuk olyan formában, hogy egy időpontban szélnek eresztjük a világ összes atombombáját random célpontokra. Marad egy pár, aki elég erős és okos ahhoz, hogy túlélje, és hátha valami szebbet tudnának létrehozni. Ez, ahogy most van, nagyon nem jó, és más út szerintem nem létezik.
2022. szept. 7. 20:47
 29/37 anonim ***** válasza:
62%
A kutyák idegesítőek és egyáltalán nem aranyosak.
2022. szept. 7. 21:06
 30/37 anonim ***** válasza:
71%
Az itteni embereknek nem értették meg a feladatot úgy látom. A válaszok javarésze egyáltalán nem népszerűtlen, a legtöbbjük közhelyes kritika a mi RoMlOtt TáRsAdAlMuNkRóL, ami már ezer helyen le lett írva.
2022. szept. 7. 21:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!