Mi a te népszerűtlen véleményed?
12 vagyok
Jah, viszont a Thor: Ragnarök egy kupac szar.
Jah igen, akkor még 1.
Az ilyen xar fos halálosabb iramban vackokat prolik, az ilyen szuperhősös filmeket meg idióták nézik csak :D
Egyenlő keresetek.
Ne keressen többet egy főnök mint egy takaritó.
Imádom ezt a kérdést:D Ezek a válaszok soha nem kaptak még ilyen magas értékeléseket:D Én is nyomom a zöldet mindnekinek (hiszen tulajdonképpen a kérdésre válaszok, szóval 100%-ban hasznosak:D)
A kommunizmus önmagában nem egy rossz eszme! (csak még nem volt példa jó megvalósításra).
Szerintem a dohányzás mindne formáját úgy ahogy van be kéne tiltani. Felmenő rendszerben, de addig is hülyére adóztatni.
Az efebofíliával semmi gond nincs.
Nagyvárosok belvárosában NINCS helye személyautóknak.
A diktatúr/egy kézben öszpontosuló teljhatalom a fejlődésre legalkalmasabb rendszer. Ha lenne egy korrekt vezető, bármikor lecserélném rá a demokráciát. Igaz, eddig nemigazán volt példa ilyen vezetőre.
Christopher Nolan összes filmje lelketlen és nem jó.
A technológiai fejlődés tönkreteszi az emberek kommunikációs képességét, mentálisan egyre több sérült ember lesz-ami ezen csak ront, hogy ezek a sérült emberek online könnyen elérik és még mélyebbre taszítják egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!