Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csináltál régen amit mára...

Mit csináltál régen amit mára már nagyon megbántál?

Figyelt kérdés

2022. szept. 6. 16:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem szocializálódtam gyerekkoromban, emiatt egész életemben szívtam/szívok.

Nem tanultam a suliban.

Értelmetlen, olykor káros dolgokkal töltöttem a szabadidőmet. A túlzásba vitt gyakorizás az egyik ilyen.

Ragaszkodtam a mérgező kapcsolatomhoz és hagytam, hogy megölje a lelkem.

Elpazaroltam az összes megtakarításom magánegészségügyre és nemhogy nem gyógyultam meg, még rended diagnózis sincs. Akkor legalább a pénzem lenne meg.

Függőségekbe menekültem es nem tudok kiszállni.

2022. szept. 6. 17:45
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem kifejezetten csináltam, nem tudtam kigyógyulni belőle egyszerűen. Bulímiás voltam, hánytattam magam. 25 éve koromra 15 fogam tömött, ebből 3 gyökérkezelt. :( Nem látszik a mosolyomon, de azt nagyon megbántam, hogy ártottam a fogaimnak a savval.
2022. szept. 6. 18:25
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem főleg olyanok vannak amiket megbántam hogy NEM csináltam.

Nem voltam nyitottabb, nem adtam többet magamra, nem ismerkedtem, nem utaztam.

2022. szept. 6. 18:26
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

1. Rossz suliba mentem 8. után. Utáltam a sulit is, szakot is, meg mindent.

2. Lenne jó pár ember, akit ha újrakezdhetnék mindent nagy ívben elkerülnék.

3. Megbántam azt is, hogy abbahagytam a thai boxot gyerekként. Azóta már elég magas szinten lehetnék, de mivel nemrég kezdtem újra így nem vagyok. Nagyon szeretem.

2022. szept. 6. 22:08
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Elsősorban azt, hogy szülői nyomásra túlzottan komolyan vettem a tanulást. Az tény, hogy enélkül most nem tartanék ott, ahol (szóval azért hálás is vagyok), viszont azt tényleg bánom, hogy minden más nagyon háttérbe szorult emiatt. Például nem voltam eleget az osztálytársaimmal, korombeliekkel, mert csakis a tanulás létezett. Félreértés ne essék, tisztelem a szüleim, csak nagyon későn kaptam észbe, hogy nem a legnormálisabb kategória az, amikor péntek este is azt szegezik neked, hogy "miért nem tanulsz?".. (főleg, hogy egész gimi alatt péntekenként reggel 5 előtt keltem és este 6 után értem haza, a többi nap nem volt ilyen durva, közel sem)

Másodsorban viszont azt bánom még, hogy nem voltam elég nyitott, nem voltam elég közvetlen és nem ismerkedtem eleget gimi közepéig. Azóta javult szerencsére a helyzet, de mennyivel jobb lett volna, ha ezeket fiatalabb fejjel is átlátom.. De jobb később, mint soha:)

2022. szept. 7. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!