Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Barátnőmmel fogadtunk, de...

Barátnőmmel fogadtunk, de akarunk valami nagyon megalázó büntetést a vesztesnek. Bármi ötlet? Többi lent

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Barátnőm és én is lányok vagyunk és bár megalázó büntetést (Bár lehet nem is ez a jó szó) szeretnénk a vesztesnek, de nem akarunk mások előtt megszégyenülni, szóval olyanok, hogy menjen ki meztelenül az utcára kilőve.

Bármilyen ötletet, akár nem annyira durvát is szívesen fogadunk. Az meg ne zavarjon meg senkit, hogy a kérdés a "szexualitás" témában van. A feladatnak nem kell szexuálisnak lenni feltétlen (persze lehet akár az is), csak úgy éreztük itt fogunk a legtöbb választ kapni.

2022. szept. 6. 14:33
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
100%
Amióta egy videóban megmutatták, hogyan készülnek ezek a filmek, ezekben sincs semmi izgató :(
2022. szept. 6. 16:23
 42/50 anonim ***** válasza:
89%

A vesztes a győztes szolgája lesz 1 hétre - akár nyilvános helyen is.

Étteremben aláteszi a széket, magázza, beköti a cipőjét, csinál neki fürdővizet, ágyba reggelit...

2022. szept. 6. 16:25
 43/50 anonim ***** válasza:
84%
Némelyik választ olvasgatva az jutott eszembe, hogy ez a kérdéskiírás már nem a büntetés része volt-e. :)
2022. szept. 6. 16:36
 44/50 anonim ***** válasza:
0%
A vesztes megeszi a győztes kuláját.
2022. szept. 6. 17:03
 45/50 anonim ***** válasza:
46%
#39 Bocs tesó... Burján Fanni fanboy vagy? :D
2022. szept. 6. 20:25
 46/50 anonim ***** válasza:
24%
#45 Miért, ő szokta ezt mondogatni? :D Nem vagyok fanboy, de nem bánnám, ha tőlem lenne terhes. 😂 Csupasz Pisztolyt jobban bírom amúgy. Lehet meg is nézem, ezer éve nem láttam. :D
2022. szept. 6. 20:30
 47/50 anonim ***** válasza:
27%
Ah, támadt egy ötletem! A vesztes egy teljes hétig nem fürödhet, és ugyanabban a ruhában kell járnia mindenhova! Szombati kezdéssel,hogy úgy kedd magasságában már legyen elég büdös a hétköznapokra is! /Higéniai okokból kizárólag bugyit cserélhet./
2022. szept. 6. 20:31
 48/50 anonim ***** válasza:
54%

Igen,sok videójában lehet hallani :D

2022. szept. 6. 20:32
 49/50 anonim ***** válasza:
83%

#48 Annyira sok videóját nem láttam, csak amit épp feldobott ajánlottba jutú. :D Másik srác kezdte, folytattam a tesózást. xD

Na, kérdező, sikerült dönteni már, vagy találjunk ki még? :D Mondjuk a nyertes megnyeri a vesztes kedvenc cipőjét vagy egyéb ruhadarabját.

2022. szept. 6. 20:39
 50/50 anonim válasza:
32%
A nyertes nyírja pár milisre a vesztes frizuráját!
2022. szept. 7. 08:13
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!