Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Barátnőmmel fogadtunk, de...

Barátnőmmel fogadtunk, de akarunk valami nagyon megalázó büntetést a vesztesnek. Bármi ötlet? Többi lent

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Barátnőm és én is lányok vagyunk és bár megalázó büntetést (Bár lehet nem is ez a jó szó) szeretnénk a vesztesnek, de nem akarunk mások előtt megszégyenülni, szóval olyanok, hogy menjen ki meztelenül az utcára kilőve.

Bármilyen ötletet, akár nem annyira durvát is szívesen fogadunk. Az meg ne zavarjon meg senkit, hogy a kérdés a "szexualitás" témában van. A feladatnak nem kell szexuálisnak lenni feltétlen (persze lehet akár az is), csak úgy éreztük itt fogunk a legtöbb választ kapni.

2022. szept. 6. 14:33
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
69%
#29 OK, tartsd meg a képet, akkor a győztessel töltök el egy kellemes délutánt. 😜
2022. szept. 6. 15:37
 32/50 A kérdező kommentje:
31-es +1 azokhoz, akik nem értették meg a kérdést :(
2022. szept. 6. 15:37
 33/50 A kérdező kommentje:
Kedves 31-es, ezúton szeretnénk elnézést kérni. Mélyen sajnáljuk. Az előző kommentet a harmincasnak szántuk. A végén még tényleg ki kell engesztelnünk valamivel ilyen indokolatlan abúzus után :D
2022. szept. 6. 15:40
 34/50 anonim ***** válasza:
70%
#33 Igen. Ki kell! A kellemes délután végén eljöttök hozzám egy gyertyafényes vacsorára. Pontosabban csak egyikőtök. :D Jaaa.... nem romantika, csak nincs áram a laksában. XD Nehéz időket élünk na... :D
2022. szept. 6. 15:41
 35/50 anonim ***** válasza:
49%
#33 Hé, de én is magamra vettem. Nekem is jár az a bizonyos kiengesztelés.🤷‍♂️😂
2022. szept. 6. 15:47
 36/50 A kérdező kommentje:
Na inkább írjatok még normális ötleteket :D
2022. szept. 6. 15:48
 37/50 anonim ***** válasza:
100%

Ott van kreatív gondolatmenet.

Összeszedett, jeles. Ugyanakkor félelmetes.

2022. szept. 6. 15:50
 38/50 anonim ***** válasza:
0%
Még? Már voltak normális ötletek?🤨
2022. szept. 6. 15:50
 39/50 anonim ***** válasza:
68%

#35 Neked marad a kép... Bocs tesó. 😃

Kérdező: Mondjuk a vesztesnek kell 1 hónapig szőrtelenítenie a győztest, amolyan kozmetikusa lehetne. :D De akkor már csinálja meg a haját is, meg a sminkjét és minden egyéb női dolgot, ami csak eszedbe jut. 😂

2022. szept. 6. 15:55
 40/50 anonim ***** válasza:
96%

Nagy újdonságokat már nem lehet írni, egész jókat írtak.

A fenekelés/csiklandozás vonal tényleg jó ötlet, ahogy előttem már írták. Bár a csikizés csak akkor ha csikis a másik, de akkor tényleg nagyon megalázó tud lenni.

2022. szept. 6. 16:00
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!