Barátnőmmel fogadtunk, de akarunk valami nagyon megalázó büntetést a vesztesnek. Bármi ötlet? Többi lent
Sziasztok,
Barátnőm és én is lányok vagyunk és bár megalázó büntetést (Bár lehet nem is ez a jó szó) szeretnénk a vesztesnek, de nem akarunk mások előtt megszégyenülni, szóval olyanok, hogy menjen ki meztelenül az utcára kilőve.
Bármilyen ötletet, akár nem annyira durvát is szívesen fogadunk. Az meg ne zavarjon meg senkit, hogy a kérdés a "szexualitás" témában van. A feladatnak nem kell szexuálisnak lenni feltétlen (persze lehet akár az is), csak úgy éreztük itt fogunk a legtöbb választ kapni.
Csak szólok, hogy hiába a 21. válasz az enyém, attól még benne vagyok az első 20 válaszolóban, mert a "kérdező kommentjei" nem számítanak.🤷♂️
Fontosnak tartottam tisztázni, nehogy hátrány érjen egy csúnya félreértés miatt.
#24:
Ne álmodozz, te kis lúzer, úgyse fog neked küldeni semmit.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!