Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen érzés kövérnek/köverebb...

Milyen érzés kövérnek/köverebbnek lenni?

Figyelt kérdés
A kicsit vaskosabb testalkatomra (sportolás mellett) híztam kb 10 kilót, és valahogy összességében jobban érzem magam. Elfantáziálgattam arról, hogy milyen lenne ugyanígy sportolás mellett tovább hízni. Kiknek van erről az érzésről tapasztalata? Bevallom, amióta híztam, megtetszett, hogy lett egy hasam.

2022. szept. 3. 11:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Az elmúlt 1,5 évben kb 30 kg felesleget szedtem magamra sportolás mellett. Időközben kicsit visszafogytam, de most is 125 kg körül mozgok. 93 kilóról indultam, 7%os testzsírral, egy sérülés után - felépülés alatt abbahagytam a szigorú étrendet és hát ez lett az eredménye. Időközben azért izmot is pakoltam magamra a rengeteg felesleg mellé. Összességében én szeretek nagydarab lenni, valahol ez tetszik, de nem mondom, hogy nem fura. Pláne a kontraszt miatt, hogy két éve még bőven kockahasam volt meg kiporciózott étrendem. Viszont a szigorú étrend után rájöttem, hogy milyen jó érzés enni és nem annyira tartottam kontrollt. Rengeteget eszem, mert szinte állandóan éhes vagyok és az nagyon jó érzés amikor végre tele eszem magam.

Ha sportolsz a folyamat mellett, teljesen máshogy hízol, mint az átlag. A meglévő izom nem vész el, én nagyobb súlyokkal is tudok azóta dolgozni és izmot is sikerült magamra szednem a hízás mellett.

2022. szept. 24. 09:55
 12/13 anonim ***** válasza:
78%
Imádok kövér lenni, és hízni is szeretnék még sokat.
2022. szept. 24. 11:21
 13/13 anonim ***** válasza:
Érdekes érzés, mikor először jössz le a lépcsőn úgy, hogy érzed ahogy rázkódik a hájad. 20-30 kiló felesleg még teljesen élhető a hétköznapokban. Jó érzés, hogy minden gátlás nélkül ehetsz amennyit bírsz. Néha élvezem, de alapból semleges érzés a kövérség.
2023. márc. 7. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!