Milyen érzés kövérnek/köverebbnek lenni?
Az elmúlt 1,5 évben kb 30 kg felesleget szedtem magamra sportolás mellett. Időközben kicsit visszafogytam, de most is 125 kg körül mozgok. 93 kilóról indultam, 7%os testzsírral, egy sérülés után - felépülés alatt abbahagytam a szigorú étrendet és hát ez lett az eredménye. Időközben azért izmot is pakoltam magamra a rengeteg felesleg mellé. Összességében én szeretek nagydarab lenni, valahol ez tetszik, de nem mondom, hogy nem fura. Pláne a kontraszt miatt, hogy két éve még bőven kockahasam volt meg kiporciózott étrendem. Viszont a szigorú étrend után rájöttem, hogy milyen jó érzés enni és nem annyira tartottam kontrollt. Rengeteget eszem, mert szinte állandóan éhes vagyok és az nagyon jó érzés amikor végre tele eszem magam.
Ha sportolsz a folyamat mellett, teljesen máshogy hízol, mint az átlag. A meglévő izom nem vész el, én nagyobb súlyokkal is tudok azóta dolgozni és izmot is sikerült magamra szednem a hízás mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!