Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ez később mennyire üthet...

Ez később mennyire üthet vissza, hogy így élek?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok. Az elmúlt 3 évben 5x mentem el valahova barátokkal. 2 éve volt, hogy estr 9-ig kint maradtam barátokkal.

Öcsém 14 éves, alig van itthon, most is 11-ig lesz el a barátokkal, én meg itthon ülök és telefonozok.

Nem igazán vagyok eljárós, meg őszinte legyek nincs is kivel.

2022. szept. 2. 20:41
 1/4 anonim ***** válasza:
69%

A szociális készségeid gyengék lesznek, önbizalomhiány, szorongás, akár depresszió sújthat. Párkapcsolatra és barátságokra az esélyeid bezuhannak. A világlátásod szűk lesz, az emberismereted katasztrofális. Könnyebben kihasználhatnak, hülyíthetnek, a tapasztalatlanságod miatt átverhetnek.

Nyilván nem törvényszerű hogy így lesz, de lehetőségek. Ettől függetlenül csak mert valaki x módon csinál valamit, lásd az öcséd, még nem kell ugyanúgy élned. Mások vagyunk, más módon töltődünk fel, van aki egyedül szeret lenni jobban, amivel nincs gond.

De azért kell érintkezni másokkal, nem lehet ennyire befordulni. Láthatóan te sem élvezed, nem hiába írtad ki a kérdést.

2022. szept. 2. 20:55
 2/4 anonim ***** válasza:
59%
#1 nem az éjszakai baromkodás fogja kifejleszteni a szociális készségeit!
2022. szept. 2. 21:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Fiatal maradsz
2022. szept. 2. 21:18
 4/4 anonim ***** válasza:

2, szerintem 1 nem is az "éjszakai baromkodás"ra gondolt, sokkal inkább arra, hogy emberek között van, kommunikál emberekkel, stb.

Aki keveset van emberek között, az nem fogja érteni az embereket. Nem fog leesni neki mikor viccelnek, mikor gondolják komolyan amit mondanak, nem fogja tudni hogy csatlakozzon más emberekhez.

Ez pedig óhatatlanul az elmagányosodoáshoz vezet. Nem véletlenül született ez a kérdés is, a Kérdező is pontosan tudja, hogy elég nagy veszélye van ennek így.

Nincs nagoyn kivel kimozdulnod? Hát ha ez így marad, később még annyira sem lesz, mint most.

És nyilván ez azt fogja eredményezni, hogy sem baráti köröd, sem párkapcsolatod nem lesz, vagy csak nagyon nyögvenyelősen. Párkapcsola tnélkül még lehet élni, de barátok nélkül... És itt nem arra gondolok, hogy éjjel-nappal együtt kell lógni valakivel, de kell az embernek valaki, akihez lehet szólni. Mert sem az öcséd, sem a szüleid nem lesznek ott örökké.

"eljárósnak" lenni sok mindent jelenthet. Sokan arra asszociálnak, hogy hangos szórakozóhelyen a dübörgő zenében a csapkodó fényekben táncolni részegen. Deeee... egy random fagyizás a környéken, egy teázóban vagy pubvan való sörözés is ugyanúgy program, ahogy az is, ha átmész valakihez és ott.. cisnáltok bármit, tulképp. társas, LANparty, berúgás, filmezés vagy sima beszélgetés.

Telefonozol. Az mit jelent? Mit cisnálsz?

2022. szept. 2. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!