Ha egy multinál egy Team Leader elmegy szülni, a csapatnak új Team Leadere lesz - aki szülni ment és megy vissza később dolgozni, vele mi lesz? Vagy, aki a helyére ment csak átmenetileg lesz Team leader?
Ez attól függ, hogy miben egyeznek meg. A eggyakoribb az, amikor az ideiglenes/helyettesítő TL már a szerződése szerint is csak ideiglenesés amikor az eredeti TL visszajön, akkor az ideiglenes vagy elmegy a cégtől vagy áthelyezik más pozícióba. Aki elment szülni, az ugyanabba a munkakörbe jön vissza.
Olyan is van, hogy a meglévő csapatból ideiglenesen kineveznek valakit TL-nek, ilyenkor általában egy határozott idejű szerződésmódosítást írnak alá ami addig szól amíg az eredeti TL nem jön vissza.
Nálunk volt ilyen, de már nagyon sok csapat megszűnt, másik emeleten meg nem volt szabad hely gondolom.
Az újak betanítása lett a feladata, viszont, mivel a távolléte alatt pár dolog megváltozott, követett el 1-2 hibát, ezért a többi kisfőnök szidta őt a háta mögött, mintha ők tökéletesek lettek volna...
Amúgy egy tündér volt, a egyszer csapatomat is betanította valamire és fantasztikusan csinálta.
Az volt a terv, hogy majd az egyik tl helyére megy, amikor felmond valamelyik, nem tudom mi lett azóta, mert én leléptem onnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!