Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha egy munkahelyre beküldted...

Ha egy munkahelyre beküldted az önéletrajzod de nem hívtak vissza, felhívod késöbb őket érdeklődve, hogy mi a helyzet?

Figyelt kérdés
2021. nov. 26. 08:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
87%
Nem
2021. nov. 26. 08:17
 2/16 anonim ***** válasza:
84%
A-a.
2021. nov. 26. 08:20
 3/16 anonim ***** válasza:
96%
Nem. Jelentkezek közbe máshova is és majd hívnak ahova hívnak.
2021. nov. 26. 08:21
 4/16 anonim ***** válasza:
96%
Nem. Értek abból is, ha nem kíváncsiak rám.
2021. nov. 26. 08:22
 5/16 anonim ***** válasza:
9%
Hívd fel nyugodtan őket és küld el a qrva anyjukba! Arra hátha felfigyelnek... :-)
2021. nov. 26. 08:29
 6/16 anonim ***** válasza:
96%
Nem, van annyi eszem, hogy nemnek vegyem automatikusan, ha két hét után sem reagálnak. Ha ismerkedek valakivel, akkor is ugyanez a szabály. Jobb venni az adást, mint kellemetlenkedni. Addig keresgélek, beadom máshova is, aztán ha később mégis visszajelez, majd meglátjuk. Általában 2 hét alatt szoktam állást találni, szóval így járt, ha nem reagált. Az a cég élvez prioritást nálam, akivel gördülékeny a folyamat
2021. nov. 26. 08:33
 7/16 A kérdező kommentje:
De basszus beakartak hívni személyesen. Csak mondták kúldjem el a fényképes önéletrajzom. Persze, br bérigényt is kértek. Lehet ez lett a sok. De direkt túl lövök a célon ezzel. Úgy is van egy összeg amire gondolnak csak szeretnék ha kevesebb lenne amit az ember kér. De oda írtam, hogy személyes találkozón biztos megtudunk egyezni.
2021. nov. 26. 08:34
 8/16 anonim ***** válasza:
56%

Ez az, amit nem vágok. Adj tiszteletet a munkáltató felé, de visszafelé ez nem megy. Adsz egy bérigényt ettől függetlenül nem értem miért nem lehet meghallgatni a másikat. Pl lehet a kérdező 430 ezer forintot kért, de a munkáltató felső limitije pl 400-410. Lehet belemenne abba is a kérdező, csak épp nem tud, mert az ilyen köcsög mentalitás miatt be sem hívják...

Én is ezért nem tudok munkahelyet váltani. 7 év ipari tapasztalattal, folyékony angol nyelvtudással sokallják a nettó 400 ezres bérigényt.

2021. nov. 26. 08:39
 9/16 A kérdező kommentje:
Én építőipari munkára kértem br 500at. Megvan a szakmám, tudok angolul és még sorolhatnám. Nem hiszem, hogy ezzel túl lőttem volna nagyon a célon. Hisz maszekoknál a napi 30e ft is lehetséges ha jó szakember vagy.
2021. nov. 26. 08:44
 10/16 anonim ***** válasza:
71%
Nem válaszolni szerintem nem tiszteletlenség. Nincs válaszadási kötelezettség, majd keresnek, ha akarnak valamit
2021. nov. 26. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!