Ha egy munkahelyre beküldted az önéletrajzod de nem hívtak vissza, felhívod késöbb őket érdeklődve, hogy mi a helyzet?
Figyelt kérdés
2021. nov. 26. 08:15
11/16 anonim válasza:
Nem, fölösleges, jelentkezni kell több helyre is, nem egyre várni. Egyébként volt, hogy engem több év után kerestek meg, hogy aktuális-e még, csak azért nem nevettem el magam, mert nem akartam bunkó lenni.
12/16 anonim válasza:
A másik kedvencem az volt, amikor múltkor felhívtak, 2 szak technikusként nettó 192ért napi 8 óra. Jeleztem a hölgy felé a telefonban, hogy szerintem napszúrást kapott, mert ennyiért a wcről sem állok fel. Nálunk most egy 3 szakos operátor visz haza min 240et túlóra nélkül.
13/16 anonim válasza:
nem, úgyse akarnának felvenni.
majd ha akarnak akkor emg fognak keresni.
14/16 anonim válasza:
Dehogy.😅
De én sejtem mi a probléma. Meglátták a helyesírásodat. Bármilyen hihetetlen ilyeneket is néznek ám.
15/16 anonim válasza:
Nem. Elutasító választ kapnál, miszerint már nem aktuális. Indokot ne várj.
16/16 anonim válasza:
Szerintem felhívhatod őket de szerintem kényelmetlen helyzetbe hoznád őket ha a bérigény miatt nem reagálnak. Illik válaszolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!