Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit szoktatok csinálni miután...

Mit szoktatok csinálni miután hazaértek az iskolából?

Figyelt kérdés
Sziasztok!A kérdést azért teszem fel,mert egyrészt holnap után suli,másrészt pedig nemrég hagytam abba az ökölvívást,amit versenyszerűen csináltam,és így,hogy suli után már nem edzésekre fogok járni,hanem egyből hazajövök háát eléggé fura lesz.Amikor boxoltam és edzésekre jártam úgy nézett ki egy napom,hogy felkeltem reggel 6kor.7 órakor elindultam itthonról busszal,8 órától fél 2ig vagy fél 3ig iskolába voltam aztán egyből mentem edzésre,ami 5 órától 7 óráig tartott,majd fél 9kor hazaértem,fürödtem,tvztem és 11kor elaludtam.Ez heti 3-4x volt így....Arra gondoltam hogy,amikor majd hazaérek negyed 4 körül a suliból,akkor esetleg tanulás előtt aludhatnék egy órát vagy másfelet,majd tanulnék kb ugyanennyi időt és már este fél 6-6 óra lenne.Fürdés,vacsora,telefonozás,tv-zés,és 10-11 körül alvás.Ez csak szerintem monoton és unalmas?Vagy másnak is így néz ki egy átlagos napja iskola időben?
2022. aug. 30. 22:23
 1/7 A kérdező kommentje:
17/F
2022. aug. 30. 22:24
 2/7 anonim ***** válasza:

Mindenkinek kb ugyanúgy telnek a szürke hétköznapjai, senkinek nincs sem ideje, sem lehetősége minden nap extra dolgokat csinálni. Egyébként is hülyeség másokhoz mérned magad.

Amikor én voltam iskolás, akkor suli után mentem le a haverokhoz, és estig lent voltam. Voltak törzshelyeink, ott dumáltunk, röhögtünk, elvoltunk egész nap.

Mondjuk ez régen volt, az internet és a mobilok előtt.

Gondolom a mai gyerekek a telefont nyomkodják vagy a gép előtt ülnek suli után. Nem nagyon van más amit csinálhatnának.

2022. aug. 30. 22:36
 3/7 anonim ***** válasza:

Én szoktam olvasni könyveket is, illetve az interneten is utánanézek rengeteg engem érdeklő dolognak, művelődök.

Valóban kicsit unalmas lehet, ezért próbáld minden nap másmilyen elfoglaltsággal tölteni az idődet, változatosan.

Az ökölvívás befejezésével edzhetnél otthon is...

2022. aug. 30. 22:38
 4/7 A kérdező kommentje:
És ez a szomorú az egészben.En többek között ezért választottam a sportot,hogy ne egész nap a telefont nyomkodjam meg a gép előtt üljek.Olyan jó lenne ha itt a faluba lenne akár csak egy haverom is akivel suli után ki tudnék menni focizni,dumálni stb...de sajnos erre nincs lehetőségem!
2022. aug. 30. 22:39
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Miért hagytad abba az ökölvívást?

Otthon is tudsz edzeni.

2022. aug. 30. 22:42
 6/7 A kérdező kommentje:
Azért hagytam abba az ökölvívást mert időközben elkezdtem a jogosítványt is csinálni,és a suli,edzés,jogsi kombó erős lett volna és akkor még nem említettem az itthoni tanulást mert az is akadt bőven .Plusz az edzőmmel is összevesztem de az hosszú...
2022. aug. 30. 22:44
 7/7 anonim ***** válasza:
A madaraimmal beszélgetek 🤣 nincs túl sok barátom.
2022. szept. 7. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!