Más fiatalok,akik pózolnak az Instagramon meg a Facebookon hogyan jutnak ki olyan szép helyekre?
#3 akkor nézz új munkahely után. Én speciel idén nyáron úgy jutottam el környező országokba, hogy hobbim a DJ-skedés, és vagyok elég jó benne, hogy meghívtak Horvátországba, Csehországba, és Bulgáriába kétszer. Egyelőre még van "normál" munkahelyem is mellette, ezért nem sok helyre jutottam el, de célom, hogy még idén teljesen kiváltsam a hobbimmal a munkámat.
De ha mindez nem lenne, és nagyon utazni vágynék (amúgy magát az utazás részét rühellem, de az új kultúrák megismerése kárpótol), megtehetném csak simán a fizetésemből is, pedig albérletben lakok. Képezni kell magad, meg kell látni egy-egy helyen a kis réseket, ahová be tudsz férkőzni egy új ötlettel. Ha jelen helyzetben van mit letenned az asztalra képességek terén, akkor kedvez neked a piac, mert munkaerőhiány van.
Ha csak magamat nézem, 5 év munkával 16+ millió tartalékot össze szedem, amiből (hitellel) lakást vettem. Most a felújítás még elvisz milliókat, bútorozás úgyszintén.
Ha ezek nem lennének mert lett volna (élhető) lakásom, hát szartam volna a gyűjtögetésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!