Más fiatalok,akik pózolnak az Instagramon meg a Facebookon hogyan jutnak ki olyan szép helyekre?
Őszintén nem értem, hogy számodra mi érthetetlen, hiszen ugyanúgy utazunk, mint bármelyik másik korosztály: szerzünk pénzt (én dolgozom és örököltem) és azt utazásra költjük a nekünk szimpatikus módon.
Valaki arra költi a pénzét, hogy szórakozóhelyeken igya le magát, én arra, hogy utazzak. Valaki arra költi a pénzét, hogy autót vegyen, én arra, hogy világot lássak. Más embereknek más prioritásai vannak.
Utazni nem olyan drága dolog, ha okosan csinálod és kihasználod a lehetőségeket. Például bármelyik fővárosban találsz nagyon olcsó, de az alapszükségleteknek tökéletesen megfelelő hosteleket, amik éjszakánként akkor se kerülnek sokba, ha egy látványosság mellett vannak.
Lehet trükközni a repülő és vonatjáratokkal, vannak időszakok, amikor egyértelműen olcsóbbak, vagy például azokon a helyeken eszel, ahol a helyiek, amik ugyanolyan minőségiek, de olcsóbbak, mint a tipikus turistacsapdák. Ezernyi ilyen tipp van.
Sokszor a családommal nyaralok, van, hogy külföldi barátok hívnak meg magukhoz és most például féléves Erasmus+ útra jöttem ki Olaszországba (pont egy hete érkeztem meg). Ha pedig a barátaimmal vagy egyedül utazok, azt okosan előre megszervezem.
22/L
Nyilván más embereknek más helyzete van, ideértve az anyagiakat is (ez pedig életkortól függetlenül igaz mindenkire).
Én a saját helyzetemet írtam le (hiszen erre vonatkozott a kérdés), amit még csak általánosnak se mondanék.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!