Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Childfree-k! Ti mit csináltok...

Childfree-k! Ti mit csináltok majd az életetek során felhalmozott vagyonnal, ha azt nem lesz majd kire hagyni?

Figyelt kérdés
2022. aug. 29. 11:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Jó lenne felélni az egészet és idős koromban is utazgatni, de ahhoz persze egészség kell. Az biztosan, hogy 60 felett nem fogok semmin sem spórolni már, ha megtehetem. Persze ez még sokára lesz, mert még csak huszonéves vagyok.
2022. aug. 29. 20:26
 12/15 anonim ***** válasza:
83%

Bárcsak ilyen problémáim lennének...

Ha mégis lesz valamink és én előbb meghalok, férjemé lesz + a családjáé. Ha én megyek el később, akkor meg az unokatesóm örökli.

2022. okt. 1. 03:55
 13/15 anonim ***** válasza:
Nagyrèszèt elköltöm idősebb koromban.
2023. jún. 4. 12:55
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Eltartási szerződés útján, aki gondoz öreg koromban, az kapja meg. Igyekszek majd vel jóban lenni, tudván, hogy már csak ő maradt nekünk (ha lesz párom). De ha meg is mérgez arzénnal - hát legyen úgy, az ő lelkén szárad. Legalább gyorsan és fájdalommentesen végződött az életem.
okt. 12. 15:53
 15/15 anonim ***** válasza:
Mi a rokonainkra fogjuk hagyni.
jan. 1. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!