Mi az életcélotok?
A jobb élet reménye. 🤣
Összeségében ez, de az ehhez vezető rövidtávú célokat ami max félév múlva következik be, azokat meg kell találjam hogy motivált tudjak maradni. Azaz mindig más cél de ugyan az a végeredmény, csak az útat kövezem ki vele. Most nagy gond van mert demotiválodtam, szóval remélem változik hamar.🤣
Számomra az élet nem nyomorúságos, hanem szuper.
A boldogságom megőrzése a fő célom.
Két fő irány van ehhez: karrier és a családi élet. Ezekhez meg ugye a lépcsők: diploma, mesterdiploma, szakmai gyakorlat, TDK, fejlődés munkán belül, kutatás, valami áttörés. Illetve egészséges párkapcsolat, összeköltözés, közös tervek, gyerek, ház stb.
Persze vannak a kis célok, amik a hétköznapok örömforrásai lehetnek. Pl fejlődni egy hobbiban, megtartani a barátságokat, esetleg újakat kialakítani stb.
Elsősorban túlélni ezt az évet, mert eddig még csak és kizárólag egész évben rossz történt velem.
2. Bekerülni jövőre egyetemre, és majd elvégezni azt.
3. Ezzel párhuzamosan idén kezdek egy két éves képzést, azt is el szeretném végezni.
4. Pénzkeresés, hogy legyen egyetemre, és meglegyen mindenünk, ami szükséges.
5. Keresni egy fokkal jobb állást, mint ahol most vagyok.
6. Egyetem után stabil munkát találni, esetleg vállalkozást alapítani. Ha marad addig a mostani kormány megyek külföldre, ha eltakarodik, és jobb lesz, akkor itthon maradok és dolgozok itthon, vagy vállalkozást indítok.
A boldogság, a kalandvágy, hogy valami maradandót hagyjak magam után és hogy kiteljesedjek a munkámban és hobbijaimban.
Jelen pillanatban a mesterdiplomám megszerzése és a felsőfokú spanyol, illetve B2-es norvég nyelvvizsga megszerzése van a céljaim között, illetve az utazás és a hobbis rész, na és persze hogy elég időt töltsek a szeretteimmel.
Nekem nem nyomorúságos az életem, épp ellenkezőleg, szeretek élni az elkerülhetetlen negatív dolgok ellenére.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!