Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Én tehetek róla, ha Romániában...

Én tehetek róla, ha Romániában egy eldugott kis faluban senkit sem érdeklek?

Figyelt kérdés
Mindig is színésznő akartam lenni, de ez senkit sem érdekelt.
2022. aug. 28. 23:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Azért fontos hogy hány éves mert 18 évesen még siman kezdhet magával valamit, de ha 32 akkor már korlátozottabbak a lehetőségek.
2022. aug. 29. 13:59
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem te baromira nem vagy erdélyi, hanem valami tápos hülye, aki azzal szórakozik, hogy lejárassa az erdélyieket.

Ha erdélyi lennél, nyilván tudnád, hogy Erdélyben KÉT SZÍNMŰVÉSZETI EGYETEM is van magyar nyelven: Kolozsváron és Marosvásárhelyen.

Románul meg van Kolozsváron, Marosvásárhelyen, Temesváron.

Németül pedig Temesváron.

Amelyik tetszik, arra szépen biratkozol, elmész felkészítőkre, utána felvételizel - és ha tehetséges vagy, bizonyára felvesznek. Van ingyenes állami hely, ösztöndíj, bentlakás, létezik diákhitel is. Faluról is simán elvégezheted, ha odavaló vagy.

Persze, ha leérettségiztél, sikeresen...

2022. szept. 15. 23:22
 13/18 A kérdező kommentje:
12. Tudom, hogy van két egyetem is, köszönöm szépen, főleg a stílust! A probléma nem ezzel van, de már mindegy.
2022. szept. 15. 23:30
 14/18 anonim ***** válasza:

13 Hát mivel? Mert ezt nem sikerült megfogalmaznod. Bocsánat, ha megbántottalak, de tényleg elég furán írtad le - itt meg elég sok a rosszindulatú magyarországi troll, akik direkt szivatják az erdélyieket.

Ne haragudj, nem akartalak megsérteni!

2022. szept. 15. 23:52
 15/18 A kérdező kommentje:
De mondjuk én nem is írtam magamat erdélyinek sehol. Főleg nem volt szándékomban bárkit szivatni. Csak egy gondolat fogalmazódott meg a fejemben, de már nem lényeg. Így is, úgy is lassan tudnék ennek érdekében bármit is tenni. Egyszer majd csak megoldom.
2022. szept. 16. 00:11
 16/18 anonim ***** válasza:
54%
A kérdésben benne van, hogy erdélyi vagy. Ha tudod mit akarsz és tudod hova kéne menned, én őszintén nem értem, mi a baj. Gondolom, felnőtt vagy, a felnőtteknek nem kell engedélyt kérniük senkitől.
2022. szept. 16. 07:58
 17/18 anonim ***** válasza:
55%

15 "De mondjuk én nem is írtam magamat erdélyinek sehol."

Hát akkor milyen romániai faluból vagy, ha nem Erdélyből? Még kevésbé értem...

Moldvai csángó vagy?

2022. szept. 16. 12:58
 18/18 A kérdező kommentje:

"Moldvai csángó vagy?"

Nem mindegy? Nem ez a kérdés lényege.

2022. szept. 18. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!