Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Én tehetek róla, ha Romániában...

Én tehetek róla, ha Romániában egy eldugott kis faluban senkit sem érdeklek?

Figyelt kérdés
Mindig is színésznő akartam lenni, de ez senkit sem érdekelt.
2022. aug. 28. 23:57
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2022. aug. 29. 00:03
 2/18 anonim ***** válasza:
90%

Ha ez megnyugtat, egy világvárosban sem érdekelne senkit. Ha színészkedni akarsz, akkor menj abba az irányba, nézz utána milyen lehetőségeid vannak, fejleszd magad, legyen akár B-terved ha ez bebukna.

Téged kell érdekeljen, nem másokat.

2022. aug. 29. 00:04
 3/18 anonim ***** válasza:
41%
Már senki sem érdekel senkit. Individualizmus van. Az az alap, hogy közönyösek egymással az emberek. Ha valaki próbál változtatni ezen, arra harapnak, mert nekik ne szóljon bele senki hogy élnek.
2022. aug. 29. 00:26
 4/18 anonim ***** válasza:
56%

A közöny vitathatatlanul napjaink legkártékonyabb népbetegsége.

A céljaidért viszont neked kell tenned, és elérni azokat.

2022. aug. 29. 00:35
 5/18 anonim ***** válasza:
15%
Attól függ muti magad hogy nézel ki.
2022. aug. 29. 01:38
 6/18 anonim ***** válasza:
39%
Kb minden harmadik nő színésznő akar lenni, nem gondolom, hogy ennek nagy jelentősége lenne. Mindenkinek megvan a maga baja, nem fog senki idegenek vágyálmaival törődni. Te foglalkozol a faludbeliek vágyaival?
2022. aug. 29. 08:18
 7/18 A kérdező kommentje:
Én itt a szüleimre, meg kb. így a rokonaimra, családi barátokra gondoltam, mert kiskoromban elég sok jelét mutattam annak, hogy nekem ez a pálya lenne való, persze nem tudatosan. Egyszerűen csak elkezdtem előttük szerepelni, ha úgy volt kedvem, nagyon sokáig játszottam játékfigurákkal, mert abban kiélhettem a kitalált történeteimet (ezt úgy gondoljátok, hogy még gimis koromban is barbiztam). Itt a problémát abban láttam, hogy a szüleim nem ezen az úton indítottak el, és úgy, hogy már kijártam az iskolát, minden, innen ebből a faluból nem tudom, hogy hová mehetnék, hogy ezt megvalósítsam. Csak ez a gondolat gyötört engem.
2022. aug. 29. 08:31
 8/18 A kérdező kommentje:
Mert egyszer láttam, hogy egy nő csak egyszerű táncos videót mutatott a lányáról egy másik nőnek, és akkor az a nő erre azt mondta, hogy ebből a lányból színésznő lesz, kár is hagyni. Szóval úgy jól esett volna, ha valaki egyszer nekem is ezt mondja. De már lehet, hogy késő.
2022. aug. 29. 08:35
 9/18 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2022. aug. 29. 08:44
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nagyon sok olyan gyerek van, akinek a szülei nem foglalkoznak az ő álmaival. Erről nem tehet senki.

Én magam például mindig is szerettem volna valamilyen edzésre járni, de a családom nem engedte, mert hát szerintük "lánygyerekeknek nem való a sport".

Most, hogy már megtehetem, minden nap futni járok. Tegyél te is hasonlóképpen!

Ha lesz rá lehetőséged, beíratkozhatsz valamilyen színészeti iskolába. Ha igazán tehetséges vagy, az biztosan meg fog majd mutatkozni. :)

Sajnos az nem valószínű, hogy nagyon híressé tudnál válni, de még az sem teljesen lehetetlen. Mindenre van valamennyi esély.

Szerintem hobbiszinten pedig biztos, hogy színészkedhetnél.

Próbáld meg, nem szabad feladni! Sok sikert!

2022. aug. 29. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!