Romániába utazni biztonságos?
Segesvár környékére egy kis faluba hívtak a nyárra karitatív munkára.
Több napot lennénk ott, így egy ismerősöm ismerősénél aludnék.
Milyen a közbiztonság ott? Tartani kell Ukrajnától?
Biztonságos, igen.
Ukrajnától?? :D Szerintem inkább jobban félj a medvéktől és farkasoktól, Ukrajna nagyon messze van.
Az attol függ:
1. Családdal, normális baráti társasággal mész túristaként Székelyföldre, növeli a túlélést.
2. Beöltözöl Piros-Fehér-Zöld szinekbe, plusz arcfestéket is tolsz magadra, kezedbe baseball ütővel azt kiáltod Bukarest getto negyedébe hogy Román Szudzsi Pulá Transilvania magyar lesz, lehet hogy egészségkárosítóhatása lesz a dolognak :D
De egyébként hogy komolyan is megpróbáljak válaszolni a kérdésedre, hová szeretnél menni? Sok szép hely van. Én pár éve Pádisban jártam, jó volt a kiszolgálás, kaja, stb, semmi konfliktusunk nem volt.
Voltam már ott, egy barátommal mentem, nem volt semmi konfliktus. Persze lehet azért, mert voltam valakivel. Egyedül azért nem mennék ki.
De nyilván biztos vannak rosszabb helyek ott is. Mint ahogy M.o-n is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!