Milyen társadalmi elvárásnak nem felelsz meg? Zavar, vagy nem érdekel?
Nem akarok gyereket, csak macskákat.
Nőként nem a párom cselédje/pótanyukája/bejárónője akarok lenni, hanem olyan kapcsolatot szeretnék, ahol egyenlő felek vagyunk.
Nem szeretem ezt az általános felfogást, hogy a net miatt mindenkinek 0-24-ben elérhetőnek kell lennie, volt ismerősöm, aki azért sértődött meg rám, mert megmondtam neki, hogy azért nem vettem fel neki a telefont, amikor messengeren hívogatott egy délutánon át, mert akkor szimplán nem volt hangulatom senkivel se beszélgetni.
Nem igazán követem a divatot, de nem is próbálok mindenáron különleges meg alt lenni. Ha megtetszik egy ruhadarab, ami épp divatos és minden második ember azt viseli, én is lehet, hogy megveszem, de ha pár hónap/év múlva már úgy dönt valaki, hogy már gáz az az adott darab, nekem meg még mindig tetszik, továbbra is hordom.
24 vagyok, de szeretek kötni, horgolni, kézműveskedni, a közeljövőben meg akarok tanulni varrni is. Emiatt is kaptam párszor beszólásokat, hogy öregasszonyos vagyok meg ilyesmi, de nem érdekel különösebben.
Szeretek videójátékokkal játszani és annak ellenére, hogy sokak szerint ez gyerekes dolog, nem titkolom, volt, hogy állásinterjún is megemlítettem, amikor a hobbijaimról kérdeztek.
Nem jártam soha bulizni meg társaságba, ha lehet kerülöm az utcán is a zsúfolt helyeken meg a tömegrendezvényeket. Nem vagyok beszédes, hanem inkább megfigyelő típus. Nem voltak igazán soha barátaim, csak párkapcsolataim. Nem szeretnék gyereket. Csak 10 osztályom van, de nem szeretnék továbbtanulni. Sok minden nem érdekel, nincs hobbim.
Régebben tiniként zavart, mert úgy éreztem nem tartozom sehová, de már nem is szeretnék, 5 éve van egy párom, aki így fogad el ahogy vagyok, más véleménye már nem érdekel, emellett olyan emberekkel veszem csak körül magam, akik elfogadnak és nem néznek rám furán.
27/N
Nem követem a divatot, legyen szó öltözködésről, vagy számítástechnikai dolgokról. Szeretek kényelmes, esetenként sportosabb ruhákat viselni, ami miatt sokaktól megkaptam, hogy fiúsabb a stílusom, mint "kellene". Engem nem zavar egyik sem.
Sosem voltam még buliban, szórakozóhelyen, és nem is hiányzik, valamint nálam kimaradt a tinis-lázadós-tombolós-partizós időszak is.
L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!