Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért tüsszent meg köhög az...

Miért tüsszent meg köhög az emberek nagyrésze a tenyerébe?

Figyelt kérdés
Utána meg azzal nyúl mindenhez.
2022. aug. 26. 15:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én például nem tüsszentek. Vagyis de, csak visszafogva, mert nagyon hangos a tüsszentésem. (Tudom hogy veszélyes… ) de mégis reflexszerűen oda teszem a kezem.

Köhögni szoktam, de azt a cigi miatt. Azt is inkább reggel.

Mások vagyunk, kinek hogy jó.

2022. aug. 26. 16:27
 12/16 anonim ***** válasza:
72%
Eszemben sem lenne tenyérbe csinálni. Szerintem rohadt undorító utána azzal fogdosni össze mindent. Könyökhajlatba, vállba, vagy esetleg kézfejbe szoktam.
2022. aug. 26. 16:32
 13/16 anonim ***** válasza:
64%

Ha meg öössze-vissza teszi, az a bajod...

Ma már több embert látni, hogyha a tenyerébe talál be, akkor kéztörlővel, spray-el letisztítja.

Nem feltétlen élünk már a XVI. sz.-ban.

2022. aug. 26. 16:58
 14/16 A kérdező kommentje:
#13 Nekem ugyan nem bajom. Akkor te másik környezetben nyomulsz örülj neki. Én órás vagyok, elég drága órákat is árusítok és nem tudom nem észrevenni, hogy mikor egy jó nedveset köhög, megfogja az órát és aztán na... érted.
2022. aug. 26. 18:21
 15/16 anonim ***** válasza:
A kovid ota nem hasznalok zsepit se. Olyan duhos vagyok a sok karra nekem is ,amit a buta korlatozasok hoztak,h azota is akezembe fujom a taknyom.
2022. aug. 27. 02:15
 16/16 anonim válasza:

Szerintem is undorító kézbe tüsszenteni. Nekünk már általános iskolában is úgy tanította a védőnő, hogy ha lehet inkább könyökhajlatba vagy zsebkendőbe. Azzal nem fogdosunk össze mindent.

Attól meg különös képpen kiráz a hideg, aki kézbe tüsszentés utan még kezet akar fogni a másikkal. Vagy csak szimplán összefogdos mindent.

2022. aug. 27. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!