Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Legrosszabb hely, esemény...

Legrosszabb hely, esemény ahol rád jött a hasmenés?

Figyelt kérdés

Egyszer esküvő volt a munkahelyemen. Nekem nem kellett sokmindent csinálni, azon kívül, hogy bezárkózok az irodámba, ami jónak is tűnt. Amíg rám nem jöttek életem addigi legrosszabb hasi görcsei. Gondoltam, hogy ezt a 3-4 órát valahogy kibírom, és utána hazarohanok. De 3 óra után olyan borzalmas volt a hasfájás, hogy már kiegyenesedni sem tudtam. Izzadtam is, mint valami ló, a hasam meg olyan hangokat adott ki, hogy egy bálna megirigyelhette volna.

Az esküvői program a vége felé járt, én meg már tényleg nem bírtam, akkora fájdalmaim voltak, szóval lefoglaltam az épület egyetlen wc-jét. Életemben nem volt még olyan szörnyű hasmenésem, mint akkor. Szerintem fél óráig bent voltam. Aztán mikor kinyitottam volna az ablakot, az nem nyílt. Még azt vagy negyedórán keresztül rángattam, tekergettem a kilincset, húztam, akármi csak hogy kinyíljon, de nem adta meg magát. Baromi ciki volt mikor aztán kiléptem a mosdóból, és a fél vendégsereg már ott állt sorban. Annyira égőnek éreztem, hogy legszívesebben sosem mentem volna vissza dolgozni.

2022. aug. 26. 13:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
92%

A saját 18. születésnapi bulim. :))) Házibulival kezdtünk és az volt a program, hogy átmegyünk egy budapesti szórakozóhelyre ünnepelni. Útközben egyik barátnőm éhes lett és megálltunk egy gyrososnál. Én is megkívántam mert tudtam hogy sokat leszünk a bulihelyen utána. Nem kellett volna. Kb. egy órával az elfogyasztása után olyan hasi görcsök kezdtek gyötörni, hát mondom én itt biztos nem megyek el vécére. Aztán kénytelen voltam. :))

Fiúk-lányok, ha hisztitek ha nem, fél órát görnyedtem a vécében miközben félpercenként jöttek be a részeg lányok és törték volna rám a slozi ajtaját. Kész csoda, hogy nem kakiltam be, komolyan. Barátnőmnek csak másnap volt hasmenése, ő megúszta.

2022. aug. 26. 17:48
 12/15 anonim ***** válasza:
84%
Reggel felkeltem, megreggeliztem, összecsomagoltam, irány unokatesómékhoz távolsági busszal. 110 km, kb egy 2 órás út busszal. 3-4 évente csak egyszer szoktunk találkozni, már nagyon vártuk mindannyian az előre megbeszélt találkozót. Félúton a buszon jött rám a gyomorrontás meg a hascsikarás. Nem értem oda unokatesómékhoz egyben. Kb 4 éve nem találkoztunk, és így ékeztem meg hozzájuk, lealjasodva, meggyalázva, földig süllyedve szégyenemben...
2022. aug. 26. 21:48
 13/15 anonim ***** válasza:
58%

4 es 6 os 🙈

Detobbi is. Hat igen kinos de jobb mintha doki huzna ki

Lakodalomba, szprongattam en os orakig.. De tobb alkalom is volt.. Sajnos,, szar '' ügy

2022. aug. 27. 16:38
 14/15 anonim ***** válasza:
89%

Egy internetes ismerosomet latogattam meg videken eloszor, 3-an voltunk ossz, de tok jol szorakoztunk.

Ettunk, ittunk, sport, stb. Nem tudom milyen kaja valtotta ki az ingert de elegge rossz volt.

Kicsit mar a hazukban is ereztem hogy csavarja a hasam, de mondom kibirom, meg nem akarok illetlen lenni es telesz@rni neki itt a wc-t. :D Mikor mentunk mar a vasutallomas fele nagyon csavargatta a hasam, mondom itt fosok be az krva elet vagy keresek valami bokrot, ezen nevettek de tenyleg igy ereztem, nagyon fajt

a hasam, de csak visszatartottam valahogy. Aztan az inger valamelyest csokkent elkoszontem toluk, es felultem a vonatra. Epphogy elindult a vonat es ult le velem szembe egy hapsi mar pattantam is fel az ulesrol es szaladtam az elso wcre ahol olyan jot fostam amint beleptem, alig birtam leulni es mar jott is minden.. XD Szuper megkonnyebules volt es meg wc papir is akadt a vonaton.

2022. aug. 29. 22:31
 15/15 anonim ***** válasza:
87%

Amiért ilyen vidám perceket szereztetek nekem,én is megosztok veletek párat!:)

Mindig is elég vékony voltam,de enni imádok,és régen sokat is bírtam-ma már nem-,ellenben elég jó az anyagcserém.Az első ilyen durva hascsikarás egy szörnyű szórakozóhelyen tört rám:2legjobb barátommal voltam,és a car zenére hivatkozva akartam már menni,de ők meg maradni akartak!Amikor végre vissza értünk a szállásra,feltéptem a wct és akkorát cartam,mint az alkarom:D/nem lehet kiírni az"sz"betüs szót,mert fenn akad a trágárság rostán,pedig itt már olvastam sokkal durvábbat!!:/

A2.eset szüleimmel v Bucharában,ami v Szovjetunio:úgy lehetett télen jégkrémet kapni,h nem mélyhűtőben tárolták,hanem zsirpapiron,úgyh gondolhatjátok,milyen rohadt hideg v,v talán annyira mégse,mert a szálláson egyszerre jött rám a hányás és a fosás,ráadásul ezek akkor nagyon primitiv nép voltak,nem v wcpapir a klotyóban,csak újság papir,de a klotyo tele v újságpapirral,gondolom más is evett a romlott jégkrémből:D

3.eset Angliában történt:Londonban buliztunk egy óriásit a szomszéd sráccal,ittunk jó sokat,össze is jöttünk,hajnalban értünk hozzájuk.Túl voltunk az akción,de a pia megtette hatását:isszonyú fosás jött rám.Ott kakáltam a 2.legnagyobbat,és Angliában nem lehet olyan sikeresen lehúzni a wct,mint nálunk-v nem kakálnak akkorát,mint akkor én-,úgyh krva ciki v,mert nem akart lemenni,és a szagot is rohadt nehéz v eltüntetni,de ennek ellenére,amíg Angliában voltam,együtt voltunk!:D

A2utolsó eset Indiában és Nepálban történt:hát ott nem nehéz fosás közeli állapotba kerülni,de olyan durva v-éjszaka jött rám-,h ki kellett dobnom a bugyimat.Ilyet még az indiai szobalány se látott,az tuti:D

Remélem,senki nem evett,miközben ezeket a lényegre törő sorokat olvasta!:)

2022. aug. 30. 17:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!