Állat támadás? Hogy halnak bele?
A kerdesedbol itelve meg nem vagy 16 eves, kulonben mar tanultal volna errol, vagy legalabb lattad volna termeszetfilmekben a vadallatok modszereit.
Tobbnyire a nyakadra mennek ra, es, mire kinyomnad a szemet, addigra mar el is vereztel.
Medve: egyreszt a sulyaval nyer, meg a karmaival (es, mire kinyomnad a szemeit, mar el is vereztel)
Farkas/oroszlan/akarmi: tobbnyire nem egyedul tamadnak, hanem falkaban, neked meg csak ket nyomorult kezed van, amikkel nem tudod kinyomni a szemeiket, mikozben egyik a nyaki venadat tepi fel, a masik meg a combodet, az osszes tobbi meg tepi a husodat, es, mielott egyetlenegy szemet is kinyomtal volna, mar ki is vereztel.
Nem kell hinned nekem, probalj meg harcolni egy egy igazan vermes, tamadasra kikepzett pitbullal, rotival, vagy dobermannal. Garantalom neked, hogy nem fogod tudni kinyomni a szemet, akkor sem, ha egyedul tamad meg.
A fiamnak van egy mentett, félfarkasnyi, villámgyors kutyusa.
Egygazdás, így nekem legalább öt percbe telik felcsatolni a pórázát, úgy, hogy ha rám van bízva, akkor a nyakörvét le se vesszük. Eközben hatszor körülszalad, tízszer eltekeri a nyakát mindenféle váratlan pózt felvesz, nem tudok a karabinerrel hozzáérni, már máshol van.
Ha mindezt egy állat nem baráti szórakozásból, hanem támadó szándékkal tenné, akkor egy ilyen apró jószágot is, csak egy kétméteres rúddal lenne esélyem távol tartani, nem hogy puszta kézzel lereagálni a mozgását.
1, attól hogy Gizi néni elmagyarázza órán, nem fog mindenkiben megmaradni.
Bioszból dícséretes ötös voltam gimiben, aztán gimi után nem foglalkoztam vele, mert más területen tanultam tovább és dolgozom. Semmire nem emlékszem így.
Ugyanúgy végigültem a fizika órákat, de örültem, hogy nem buktam meg, mert nem érdekelt, nem figyeltem oda, ezért ma bármit kérdeznek, nem fogom tudni.
De attól hogy nem tudom azt, amit tanótottak az iskolában, nem leszek automatikusan 16 évesnél fiatalabb.
De érted, ehhez nem biosz tananyag ismeret kell, hanem 3-nál több agysejt és józan paraszti ész. Csak láttál már állatot gimi óta…..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!