Akinek pánikrohama van és nem kéri a segítséget, azzal mit kell csinálni?
Figyelt kérdés
Van egy kolléganőm, akinek pánikrohamai vannak. Egy épületben dolgozunk, csak én vagyok mellette, más nincs. Ilyenkor ki szoktam hívni hozzá a mentőket. Mindig mondja, hogy ne hívjam ki, hagyjam egyedül, nem kell vele foglalkozni, de amikor második vagy harmadik alkalommal hívtam ki a mentőket, akkor mondta a mentős, hogy nagyon magas volt a vérnyomása.
Most akkor hogy csináljam azt, hogy nem foglalkozok vele? Már ellenségnek tekint.
2022. aug. 26. 07:31
11/17 anonim válasza:
Ha neki akarsz segíteni akkor hagyd békén,
Ha magadnak, akkor rugasd ki.
Pánikbetegségnél nincs kényszergyógykezelés.
12/17 anonim válasza:
9-es te mekkora egy seggfej vagy.
Persze…valaki szarul van lelkileg, miért is ne rúgjunk bele jobban azzal,hogy a munkáját is elveszíti.
13/17 anonim válasza:
Még Magyarországon dolgoztam üzletvezetőként, amikor volt egy hasonló helyzet. Az egyik pénztáros kolléganő mondta, hogy ritkán ugyan, de időnként kijön rajta ilyen tünet (ő nem pánikbetegségként említette, csak körülírta, de valószínűleg ez lehetett nála is), fokozódó belső stresszt érez és pár perc alatt annyira eluralkodik rajta, hogy szélsőséges esetekben a külvilágra sem reagál. Ő ilyenkor kifejezetten azt kérte, hogy senki ne zavarja, hadd maradjon egyedül. Azt hiszem, a két év alatt 2-3x fordult ez elő nála, kiment az öltözőbe és amikor jobban lett, visszajött. Mivel sosem éreztem nála, hogy ezzel visszaélt volna (pl. ha sok munka lett volna, elment volna, vagy ilyesmi), ezért egyáltalán nem hátráltatta a munkát.
14/17 anonim válasza:
#13: ja, csak itt egy üvöltöző kollégáról van szó, akit bármikor hazavághat a magas vérnyomása.
15/17 anonim válasza:
14 - Akkor ő ne dolgozhasson, amíg ez az állapot meg nem változik?
16/17 anonim válasza:
Azt kéne megértetni vele, hogy ha nem kezd valamit a pánikjával, teljesen hazavágja a vérnyomását.
17/17 anonim válasza:
Egy ordibaló bolond nő jót tesz ha hallják, vvevők vagy az ügyfelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!