Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miben hiszel? Miért?

Miben hiszel? Miért?

Figyelt kérdés

2022. aug. 25. 21:32
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
96%
a cselekvés erejében.. mert tapasztalom pozitív hatásait.
2022. aug. 25. 21:33
 2/22 anonim ***** válasza:
86%

önmagamban...

az életben önbizalom, önmagadba fektetett hit nélkül semmire nem fogsz menni. tök jó, ha hiszel valami ideában, egyebekben, de nem jó a sültgalambot várni, proaktívan kell hozzáállni...

más kérdés, hogy hinni bármiben lehet, nem a hitünk, hanem tetteink formálják jellemünket.

2022. aug. 25. 21:35
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Magamban, mert én magam biztosan vagyok, a boldogságom abból fakad, én hogyan élem meg a dolgokat, és én tudom jobbá tenni a világot.
2022. aug. 25. 21:45
 4/22 anonim ***** válasza:
18%
Orbán Viktorban! Miért hazudna?
2022. aug. 25. 21:51
 5/22 anonim ***** válasza:
79%
Istenben. Az önbizalom alapja nem az önhittség, hanem az önismeret.
2022. aug. 25. 21:54
 6/22 anonim ***** válasza:
21%
Abban hogy mindenki az ellentétét kapja ebben a világban mint amit érdemelne: a jó emberek jobb esetben semmit, jobb esetben szenvedést, magányt, rosszindulatot és betegségeket, míg a patkány, törtető, gerinctelen emberek mindent ami jó: pénzt, hatalmat, szerelmet, egészséget.
2022. aug. 25. 21:58
 7/22 anonim ***** válasza:
96%
A sikerhez vezeto ut szarral van kikovezve. Annyit ad az elet amennyit belerakok.
2022. aug. 25. 22:14
 8/22 anonim ***** válasza:
40%
Abban, hogy talán egyszer a magyar végre felébred és vasvillával kergeti el Orbánt.
2022. aug. 25. 22:15
 9/22 anonim ***** válasza:
54%

Semmiben.

Az élet nem igazságos, és klisésnek hangzik, de tényleg nem az.

Nyilván függ az élettapasztalattól is, hol jártál, kiket láttál, kikkel találkoztál. De aki csak egy picit is azt gondolja, hogy hát az élet fair, és igenis minden azon múlik, hogy mennyi energiát fektetsz bele a dolgokba, az nagyon sok mindent nem látott még... Lehetséges, hogy a saját mikrokörnyezetéből ő ezt vonja le tanulságul, de ez nem így van.

Beszélgess fiatal, már 18-20 éves korban rákos emberekkel, agydaganattal szenvedőkkel, olyanokkal akik utcára kerültek totál önhibájukon kívül, akiket elhagytak, abúzust szenvedtek el, stb... Végtelenségig lehetne folytatni a sort.

Az életben nem indulunk egyenlő esélyekkel, és ez mindenre bélyeget nyom, még ha divat is lett ez a "magamban hiszek" meg "a sültgalambot várja csak mindenki" szlogen.

Hinni akkor tudsz, ha buborékban élsz. Ha egy pajzs megvédett a sok sz.rtól amit sosem tapasztaltál meg. Mint mikor gyerek az ember. Akkor sokmindent elhisz és naiv és azt gondolja hogy az élet a szájízünk szerint működik. Akkor még könnyű hinni bármiben is.

2022. aug. 25. 22:23
 10/22 anonim ***** válasza:
18%
#9 Ez egy ritka jó válasz volt, az egyik legjobb amit olvastam ebben a témában. 100% az igazságtartalma, én fele ilyen jól se tudtam volna leírni, ment is a zöld kéz.
2022. aug. 25. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!