Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nőtársaim, titeket milyen...

Nőtársaim, titeket milyen ocsmány szexuális jellegű beszólogatás/zaklatás ért eddigi életetek során?

Figyelt kérdés

Nem kell feltétlenül a legrosszabbra gondolni, a kérdésem alatt értem azokat a beszólogatásokat is, melyeket a hétköznapokban kaphatunk undorító emberektől, akár a munkahelyen, az utcán vagy a tömegközlekedési eszközökön.

A kérdésemet egy facebook poszt ihlette, illetve velem is történt már ilyesmi, és mérhetetlenül dühít, hogy létezik ez a jelenség. Másik kérdésem az lenne, hogy ti hogyan kezelitek ha valaki beszól, ne adj isten hozzátok is ér, vagy csak mondjuk kéretlen szexuális "poénokat" lök az arcotokba?

2022. aug. 25. 11:20
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
7%

20/21

Most tárgyiasítod a nőket ? Gusztusos ételnek hasonlítva őket ? ajjaj..

Majd felnőssz

2022. aug. 25. 13:08
 22/45 anonim ***** válasza:
7%

a 12/22

Úgy érzi, hogy ez egy férfigyűlölő poszt, csak szegény nem tudja ezt , hogy leközölni.

Nők is csinálnak ilyet, mikor sértve érzik magukat, csak őket felpontozzák .

2022. aug. 25. 13:09
 23/45 anonim ***** válasza:
96%
22, tehát ha más is csinálja, akkor már nem rossz dolog?
2022. aug. 25. 13:11
 24/45 anonim ***** válasza:
17%

Nem tudom, férfiként hozzá lehet-e szólni?

Én azt csináltam kamaszkoromban a palatinus strandon, hogy úszó szemüveggel lebuktam a víz alá és a csajok után úsztam. Ahogy úszás közben tárogatták a lábukat, meg fogtam hátulról a puncijukat. Kicsit alájuk kellett úszni. Nem is csak lányoknak, hanem meglett, idősebb nőknek is fogtam így meg a nunust. Aztán, ha sikerült, a víz alatt elhussantam valamerre. Sosem buktam le, pedig volt balhé, meg keresték hogy ki volt 😃.

2022. aug. 25. 13:16
 25/45 anonim ***** válasza:
0%

23/24

Valaki pontozza le de gyorsan.

2022. aug. 25. 13:18
 26/45 anonim ***** válasza:
97%

Ez r0hadt undorító.

Nem szoktam ilyet írni, de most kivételt teszek: kár hogy nem vertek bucira.

2022. aug. 25. 13:18
 27/45 A kérdező kommentje:
#24 Remélem a te lányoddal nem fogják ezt csinálni.
2022. aug. 25. 13:19
 28/45 anonim ***** válasza:
94%
Én nem értem a férfitársaim, hogy tudják ezeket a dolgokat is viccnek felfogni, egyszerűen undorító...
2022. aug. 25. 13:19
 29/45 A kérdező kommentje:

Sajnos nagyon sok a beteg ember. Egyébként biztos vagyok benne, hogy nők között is sok beteg van, csak valahogy az ritkábban jön elő vagy nem tudom, nem hallani annyit róluk. De nyilván létezik köztük is elmebajos.

2022. aug. 25. 13:21
 30/45 anonim ***** válasza:
14%

"Nem tudom, férfiként hozzá lehet-e szólni?"

A kérdés úgy kezdődött, hogy NŐTÁRSAIM. NŐ. Na, akkor, hozzá lehet-e szólni férfiként? Vajon? #4 voltam

2022. aug. 25. 13:21
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!