Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nőtársaim, titeket milyen...

Nőtársaim, titeket milyen ocsmány szexuális jellegű beszólogatás/zaklatás ért eddigi életetek során?

Figyelt kérdés

Nem kell feltétlenül a legrosszabbra gondolni, a kérdésem alatt értem azokat a beszólogatásokat is, melyeket a hétköznapokban kaphatunk undorító emberektől, akár a munkahelyen, az utcán vagy a tömegközlekedési eszközökön.

A kérdésemet egy facebook poszt ihlette, illetve velem is történt már ilyesmi, és mérhetetlenül dühít, hogy létezik ez a jelenség. Másik kérdésem az lenne, hogy ti hogyan kezelitek ha valaki beszól, ne adj isten hozzátok is ér, vagy csak mondjuk kéretlen szexuális "poénokat" lök az arcotokba?

2022. aug. 25. 11:20
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
86%
Voltam vagy 16 mikor nyáron diákmelóra menet egy csapat srác kezdte el ordítani nekem az út túloldaláról hogy basználak cica, aztán meg átjöttek az úton és jöttek utánam egy darabig.
2022. aug. 25. 12:21
 12/45 anonim ***** válasza:
1%

#10, akkor téged lényegében az zavar, ha egy leszbikus b*zik*rva szól be neked, nem egy férfi?

Vagy az lenne a fini?

Ha nő létedre a férfiak zavarnak, azért elgondolkodnék a helyedben, hogy valami el van b*szódva kiskegyedben....

2022. aug. 25. 12:22
 13/45 anonim ***** válasza:
92%

Öhm, ennek mi köze ahhoz amit a #10-es írt? :D

2022. aug. 25. 12:24
 14/45 anonim ***** válasza:
93%

Öhm ezt biztos nekem szántad #12-es?

10-es voltam.

2022. aug. 25. 12:24
 15/45 anonim ***** válasza:
8%

A leszbikus kategória, amikor válaszol a nős kérdésekre....

🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

2022. aug. 25. 12:27
 16/45 anonim ***** válasza:
100%

Neked mi bajod van? Hol volt szó leszbikről? Biztos hogy jó kérdés alá írogatsz?

2022. aug. 25. 12:32
 17/45 A kérdező kommentje:

"Ha nő létedre a férfiak zavarnak, azért elgondolkodnék a helyedben, hogy valami el van b*szódva kiskegyedben...."

Nagyon buta vagy. Itt egyik nőt sem a férfiak zavarják, hanem azok a férfiak, akik undorító módon beszólogatnak, szexuálisan zaklatnak akár tizenéves kislányokat is. Te komolyan nem érzed, hogy ez mennyire gusztustalan és beteg? Engem személy szerint sem a férfiak zavarnak, van férjem, akit szeretek, és lám, ő is férfi :D Engem is a beteg, gusztustalan, undorító, féreg "férfiak" zavarnak, mint az az egyed, amelyik egyszer a villamoson megfogta a seggemet, amikor még csak 14!!!! éves voltam. Egy kislány, érted? Sírva szálltam le a következő megállónál. Látszólag neked fogalmad sincs róla, milyen traumát tud okozni egyesekben az ilyen ocsmány férgek megnyilvánulásai, csak nem értem, akkor mi a fenének dumálsz....

2022. aug. 25. 12:35
 18/45 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ez újra és újra megdöbbent, hogy mennyire gyakori hogy KISKORÚ lányokat taperolnak vagy zaklatnak. Nem elég hogy bunkók, de még elmebetegek is... :(
2022. aug. 25. 12:39
 19/45 anonim ***** válasza:
100%

Kb 15 éves korom óta el-elmegyek egy-egy koncertre vagy később táncos szórakozóhelyre.

Rendszeres, hogy a tömegben valaki megmarkolja a fenekem.

Egyszer 16 évesen eg ykonerten olyan is volt, hogy valaki a hátam mögül a vállam fölött előre nyúlt és tulajdonképpen benyúlt a felsőm és a melltartóm alá és megfogta a mellemet..

Ugye az a gond, hogy mire megfordulok, már nem tudom megmondani, hogy ki volt az, sokszor a kéz csak úgy emberek között nyúl át.

Ez eléggé sok szerepet játszott abban, hogy ma már nemigazán akarok koncertekre vagy szórakozóhelyekre járni. Meg úgy általában kerülöm a tömeget.

Nemrég a Carson Coma pozitívum volt, ott nem történt ilyen. Igaz, ott a közönség 90%-a lány volt.

2022. aug. 25. 12:45
 20/45 anonim ***** válasza:
90%

"Nem voltam kihívóan felöltözve"

Ha úgy lett volna se lenne joga senkinek ilyenekhez.

Ez olyan, hogyha bemegyünk egy étterembe, leülünk egy asztalhoz, a pincér pedig hozza a drága, gusztusos ételt a szomszéd asztalához, akkor sem tépjük ki a kezéből és tömjük a pofánkba, mert hirtelen megkívántuk.

2022. aug. 25. 12:56
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!