Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek embereket miért...

Szerintetek embereket miért érdekli annyira, hogy random embereknek lesz e gyereke vagy sem?

Figyelt kérdés

A minap sétáltattam a kiskutyámat és az egyik kertből a bácsi leállt velem beszélgetni. Kérdezte, van e családom, mutattam a kiskutyámra, hogy ő az. Azt mondja reméli szülök is majd.

Nem tervezek, de ő miért reméli? Semmiben nem befolyásolja az életet, hogy nekem van e gyerekem vagy nincs. Mi köze ehhez bárkinek is?

2022. aug. 24. 12:11
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
78%

Elég hülye példák.

Idegent arról se faggatok hogy van-e párkapcsolata.

Az időjárás meg a csoki szerinted ugyanakkora volumenű és jelentőségű témák, mint a gyermekvállalás? :D

2022. aug. 24. 16:09
 22/27 A kérdező kommentje:
Nem az volt a baj, hogy megkérdezi, hanem hogy reméli hogy szülök.
2022. aug. 24. 16:25
 23/27 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem ha látná itt miket irkálsz,

és mondasz soha többet nem remélne ilyet rólad . :)

2022. aug. 24. 19:45
 24/27 A kérdező kommentje:
Szuper, akkor megmutatom neki😌
2022. aug. 24. 19:50
 25/27 anonim ***** válasza:
0%
Terapeutádnak is :)
2022. aug. 24. 20:55
 26/27 A kérdező kommentje:

Te pedig beszéld meg a tiéddel, hogy miért hagysz indokolatlanul passzív agresszív kommenteket idegen embereknek, mi az az elfojtott dolog amit ebben élsz ki.

Az, hogy a kutya a családom , úgy értetendő hogy van mellette ember családtagom is, de szűkebb értelemben jelenleg csak a kiskutyám, mert pár hónapja szakítottunk a párommal és most jól érzem magam egyedül. Ha ez bűn és ezért terápia kell, akkor azt kívánom mindenkinek ennyi legyen a legnagyobb bűne.

2022. aug. 24. 23:37
 27/27 anonim ***** válasza:
0%

ma 23:37

Képmutatónak érzem ezt az önigazolásos kérdés miközben szinte bevallod, te is tudod miért mondta a bácsi , hogy reméli lesz gyereked.

A kommentek pedig úgy állítják be a helyzetet mintha a bácsi lenne megkeseredve :)

De innentől magadra hagylak benneteket, jó síránkozást és gyűlölködést .

2022. aug. 24. 23:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!