Szerintetek embereket miért érdekli annyira, hogy random embereknek lesz e gyereke vagy sem?
A minap sétáltattam a kiskutyámat és az egyik kertből a bácsi leállt velem beszélgetni. Kérdezte, van e családom, mutattam a kiskutyámra, hogy ő az. Azt mondja reméli szülök is majd.
Nem tervezek, de ő miért reméli? Semmiben nem befolyásolja az életet, hogy nekem van e gyerekem vagy nincs. Mi köze ehhez bárkinek is?
Elég hülye példák.
Idegent arról se faggatok hogy van-e párkapcsolata.
Az időjárás meg a csoki szerinted ugyanakkora volumenű és jelentőségű témák, mint a gyermekvállalás? :D
Szerintem ha látná itt miket irkálsz,
és mondasz soha többet nem remélne ilyet rólad . :)
Te pedig beszéld meg a tiéddel, hogy miért hagysz indokolatlanul passzív agresszív kommenteket idegen embereknek, mi az az elfojtott dolog amit ebben élsz ki.
Az, hogy a kutya a családom , úgy értetendő hogy van mellette ember családtagom is, de szűkebb értelemben jelenleg csak a kiskutyám, mert pár hónapja szakítottunk a párommal és most jól érzem magam egyedül. Ha ez bűn és ezért terápia kell, akkor azt kívánom mindenkinek ennyi legyen a legnagyobb bűne.
ma 23:37
Képmutatónak érzem ezt az önigazolásos kérdés miközben szinte bevallod, te is tudod miért mondta a bácsi , hogy reméli lesz gyereked.
A kommentek pedig úgy állítják be a helyzetet mintha a bácsi lenne megkeseredve :)
De innentől magadra hagylak benneteket, jó síránkozást és gyűlölködést .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!