Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek embereket miért...

Szerintetek embereket miért érdekli annyira, hogy random embereknek lesz e gyereke vagy sem?

Figyelt kérdés

A minap sétáltattam a kiskutyámat és az egyik kertből a bácsi leállt velem beszélgetni. Kérdezte, van e családom, mutattam a kiskutyámra, hogy ő az. Azt mondja reméli szülök is majd.

Nem tervezek, de ő miért reméli? Semmiben nem befolyásolja az életet, hogy nekem van e gyerekem vagy nincs. Mi köze ehhez bárkinek is?

2022. aug. 24. 12:11
1 2 3
 1/27 anonim válasza:
100%
Sajnos ilyenek. Nem csak ebbe a témába okoskodnak bele, mindenbe. Egészség, anyagiak, munka, tanulás... ahelyett, hogy tényleg mindenki a saját dolgával foglalkozna. :D
2022. aug. 24. 12:13
 2/27 anonim ***** válasza:
100%

Sz@rd már le,ezeknek még ez van berögződve...nyóc gyerek minimum,26 unoka,53 dédunoka....

Mindig mondom,persze persze rajta vagyunk...

2022. aug. 24. 12:14
 3/27 A kérdező kommentje:
De nem is az, hogy érdekelne a véleményük, nem fogok szülni miattuk. Csak érdekel, hogy mi jár a fejükben.
2022. aug. 24. 12:16
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha megfigyeled, azok az emberek akik elégedettek, boldogok a saját életükkel és a döntéseikkel valahogy nem éreznek késztetést arra, hogy mások életével foglalkozzanak, azon csámcsogjanak. Az turkál más életében akinek a sajátja nincs rendben, vagy magányos vagy frusztrált, vagy megfelelési kényszeres, vagy sosem tudott önmegvalósítani ill. ezek tetszőleges kombinációja.
2022. aug. 24. 12:19
 5/27 anonim ***** válasza:
26%

A kommentjeid után, valóban érthető, miért egy kutya a gyereked.:D

Amúgy ellenben a rosszindulatú hozzászólókkal, a bácsi nem rosszindulatból mondta.

-fordítsuk meg a ti feltételezéseiteket,

A Bácsi látta, tapasztalta, milyen jó ha van családod, és egy kutya sosem fogja helyettesíteni azt, még ha most teljesen elégedettnek is érzed magad.

Jót akart ezzel,de tudod te is ezekszerint , hogy hiányzik neked egy saját család. Csupán úgy alakult , hogy neked ez nem jött össze .

( valószínüleg a többi kommentelőnek se, de hé ez a gyk :D )

Ezért mikor valaki szóba hozza a családot, frusztrációt vált ki belőled.

Szóval kitetted ezt a kérdést hogy, kapj egy kis önigazolást arról, teljesen oké a kutya

- Családnak, férjnek, nagypapának, barátnak stb stb

De valójában te is tudod, hogy nem az .

2022. aug. 24. 13:08
 6/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, sokaknak valamiért nagy örömöt okoz ha minél többen leszünk.

Nekem is sokszor tök random témáknál bökik oda, hogy "na majd ha gyerekem lesz", és csak hápognak amikor megjegyzem, hogy nem említettem hogy babát terveznék.

2022. aug. 24. 13:14
 7/27 A kérdező kommentje:

De szeretem mikor egy egy mondat után már egész élettörténeteket találnak ki az emberek másokról😂

Köszi mindenkinek egyébként a válaszokat

2022. aug. 24. 13:24
 8/27 anonim ***** válasza:
24%

szerintem erre gondolt:

"Milyen szép hamvas barack sétálgat itt! De jó lenne gyereket rakni bele!"

2022. aug. 24. 13:28
 9/27 anonim ***** válasza:
15%
7/8 Én is mikor fáj valami , szóval lepontozod :D
2022. aug. 24. 13:35
 10/27 anonim ***** válasza:
23%

Szerintem tök felesleges ezt ennyire túlrágni.

Akárhogy nézzük, az ember, társadalom alap beállítása az, hogy előbb utóbb lesz családod, ami alatt a párodat, gyerekedet értik, nem a kutyát, macskát.

2022. aug. 24. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!