Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek embereket miért...

Szerintetek embereket miért érdekli annyira, hogy random embereknek lesz e gyereke vagy sem?

Figyelt kérdés

A minap sétáltattam a kiskutyámat és az egyik kertből a bácsi leállt velem beszélgetni. Kérdezte, van e családom, mutattam a kiskutyámra, hogy ő az. Azt mondja reméli szülök is majd.

Nem tervezek, de ő miért reméli? Semmiben nem befolyásolja az életet, hogy nekem van e gyerekem vagy nincs. Mi köze ehhez bárkinek is?

2022. aug. 24. 12:11
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Miből gondoljátok, hogy túlreagálom vagy frusztrál? Szimplán kiváncsi már nem is lehet az ember, hogy mi lehet emögött?

Nekem a kutya a családom, miért baj az ha nem azt követem ami “elvárt”?

2022. aug. 24. 13:42
 12/27 anonim ***** válasza:
81%

De ez miért releváns? A legtöbb embernek pl barna a haja, akkor a szőkéket vegzálni kell hogy mikor lesz már normális haja?

Kit érdekel, hogy mi az "alap beállítás"? Nem 1473-ban élünk, hogy ne dönthessen az ember a saját életéről.

2022. aug. 24. 13:50
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Ez ilyen small talk téma. Meg Viktorta ezt sulykolja mindenhol, így jóhogy mindenkinek csak ez lesz a fő témája.

Az öregek nagy része meg agyilag nem ebben a világban élnek, hanem még a régi szép időben, amikor mindent elintézett az állam. Ma csak Viktorta "jó" mondatait hallja meg, amire ugrik, így bekapcsol náluk a gyerek téma. Mindenki úgy dönt e témában, ahogyan akar, nem kötelező semmi sem.

2022. aug. 24. 14:51
 14/27 anonim ***** válasza:
81%

Amúgy én már arra gondoltam hogy ha legközelebb egy vadidegen elkezdi a reprodukciómat firtatni, akkor krokodil könnyekkel fogom t@knyosra bőgni magam, miközben azt zokogom hogy életem álma egy baba de nem sikerül, és most feltépte a sebeimet. Hátha végre leesik az ilyennek, hogy mennyire iszonyat tapló szokás mások gyerekvállalásában vájkálni. :)))

Mert sokaknak igenis traumatikus téma, de a többiek se kötelesek mindenki orrára kötni a szaporítószerveikkel kapcsolatos terveiket.

2022. aug. 24. 15:03
 15/27 anonim ***** válasza:
0%

#12 Most komolyan ez miért kérdés? :D

Értem én, hogy itt mindenki gyerekellenes, de ettől még az emberek 90%-a természetesnek veszi a családot, mint ahogy egy csomó mást is. És ez alapján gondolkozik.

az más kérdés, hogy eldöntheted, hogy te hogy éled az életed, de ettől még szabad véleménynyilvánítás van, ahogy te is kifejtheted a véleményed a másik is kifejtheti a véleményét.

2022. aug. 24. 15:47
 16/27 anonim ***** válasza:
71%

De miért vesz természetesnek BÁRMIT egy vadidegen? Ez nem gyerekellenesség kérdése.

2022. aug. 24. 15:53
 17/27 anonim ***** válasza:
0%

Amúgy nyugodtan pontozzatok le, de ennyi erővel a büdös életben semmiről nem lehet beszélgetést kezdeményezni, mert az vérig sért valakit.

Ennyi erővel nem kérdezheted meg, hogy van-e barátja/barátnője valakinek, mert hát hogy képzeled, hogy bármit is feltételezel a nemi identitásáról. Hiszen neki ugyanúgy joga van a saját neméhez vonzódni, hiszen nem 1473-ban élünk.

De még az időjárásról sem lehet beszélni, mert ha azt mondod milyen szép időnk van, ő meg utálja a nyarat és a meleget akkor már megsértetted. Vagy ha azt mondod rossz idő van de ő az esőt szereti, akkor szintén megsértetted.

Vagy ennyi erővel ne kínálj meg egy szelet csokoládéval se senkit, mert hogy merészeled azt feltételezni, hogy azt a másik szereti, hát neki jogában áll eldönteni, hogy ő csak répát és gyümölcsöt eszik nem holmi csokoládét.

2022. aug. 24. 15:54
 18/27 anonim ***** válasza:
35%
#16 És te miért veszel természetesnek bármit amit TE gondolsz?
2022. aug. 24. 15:55
 19/27 anonim ***** válasza:
54%
Mit is várok egy oldalon ahol alapvetően elcseszett emberek vannak... :D
2022. aug. 24. 15:58
 20/27 anonim ***** válasza:
55%

Hol írtam, hogy én természetesnek veszek bármit? Pont hogy én nem bsztatok másokat ha nem ugyanúgy élnek mint én. :D

2022. aug. 24. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!