Tobb mint egy eve elhunyt de meg nincs hagyateki?
Figyelt kérdés
Sziasztok, mar tobb mint egy eve elhunyt egy hozzatartozom, a halotti bizonyitvanyt is halala napjatol felevre kaptuk meg, megis mikorra varhato a hagyateki targyalas? Kit lehet ezugyben keresni?
Videki nagyvaros, megyeszekhely
2022. aug. 24. 11:05
1/9 anonim válasza:
Mi lenne, ha az illetékes helyen kérdeznél rá?
2/9 anonim válasza:
Milyen vagyonai vannak? Mennyi örökös van?
Ha cég, ingatlanok, több autó stb. Meg van 4-5 örökös, akkor még bőven van idő.
Mi is hét hónapot vártunk, pedig egy bankszámla, meg egy lízingelt autó volt. De bár ne lett volna hagyatéki, és élne még...
Amúgy közjegyzőt felhívod, megkérdezed. Mi is hívtuk sokat.
4/9 anonim válasza:
Hát elképzelhető H sokáig tart. Amikor anyukám meghalt 11 hónap után lett megtartva a hagyatéki. Ismerősünk azt mondta, hogy úsznak a közjegyzői irodák a munkában.
6/9 A kérdező kommentje:
Mar beszeltem az onkormanyzattal es az illetekes kozjegyzovel is, azert irtam ide a kerdest. Marciusban megkapta a kozjegyzo a papirokat, de a telefonbeszelgetesunk alklmaval sem tudott datumot mondani.
2022. aug. 25. 10:15
7/9 A kérdező kommentje:
Egy ingatlana volt, es ket orokos van engem is beleertve.
2022. aug. 25. 10:16
8/9 anonim válasza:
Az ingatlan bőven elhúzódhat, várjatok még. Még akár félév is lehet.
9/9 A kérdező kommentje:
2021ben hunyt el, 1,5 evnel tartunk
2022. aug. 25. 13:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!