Miért tolta a hátsóját egy milf nő az arcomba a mozgólépcsőn? Mi volt ezzel a célja?
Figyelt kérdés
Elég bunkóság volt szerintem. Felléptem a mozgólépcsőre, a nő meg elöttem volt. Már nézett elötte is, láttam. Amikor mindketten a lépcsőn álltunk, ő hátralépett két fokot és elkezdte bekötni a cipőfűzőjét nagyon lassan. De konkrétan úgy bepucsított, hogy a segge az arcomtól 5 centire volt ilyen cicanadrágban. Jó nő volt amúgy, 55 körüli, de elég bunkóság volt, konkrétan attól tartottam nehogy elfingja magát és ez valami fétis legyen nála. Gondolkodtam, hogy azt mondom mint Torrente a filmben “na de asszonyom, kérem vigye innen a seggét”🤣 Hátralépni nem tudtam, ott állt valaki. Jártatok már így?2022. aug. 24. 00:00
11/12 anonim válasza:
Izombol bele kellett volna csipned. Azota se tudna raulni...
Viccen kivul, nekem volt hasonlo esetem, habar az veletlen volt es joreszt az en figyelmetlensegem. Ballagtunk fel lassan a mozgolepcson, le volt hajtva a fejem, azt figyeltem, hova lepek.
Erre a sor megallt, amit nem vettem eloszor eszre. Egyszer csak felpillantok, s az elottem allo pasi segge volt majdnem a pofamban🤣 Elkezdtem nagyon rohogni, elkepzeltem mi lett volna, ha arccal leveszem a segget, mit szolt volna, ha hatrafordul. Azota sokkal jobban figyelek.
12/12 anonim válasza:
Most mi a kérdés? Azért tolta mert így tudta bekötni a cipőfűzőjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!