A baratommal mentunk a mozgolepcson le es nekem egy banan volt a kezembe. Nyujtottam a szaja fele viccbol h kapja be es o be is karta kapni. Mit gondoljak most? .
Figyelt kérdés
Raneztem furcsan, kinevettem hogy Laci nemar aztan szinten poenbol eltakartam az arcat hogy ugy kapja be es ugy is beakarta most ez mi??? Bunko komikra nem vagyok kivancsi.
Ja es a banan nem volt meghamozva hanem rajta volt a heja
2018. febr. 8. 17:54
1/9 anonim válasza:
Az hogy nem erted a poent amiben az a gáz hogy te produkáltad
2/9 anonim válasza:
Mit vársz? Mit írjunk?
Azt, hogy meleg? ...
3/9 anonim válasza:
Mivel te kezdted a hülyeséget, így ő is beszállt? Vagy nem ezt akartad? Nem vagy valami okos, ha nem esett le neked!
4/9 anonim válasza:
Jól reagált a poénodra, te meg melegnek nézed kb. Mi van ha csak éhes volt és héjastól is megette volna a banánt? Még az is valószínűbb
5/9 anonim válasza:
Téged mutogatni kéne. XDXD
Ne érts félre, imádlak, de iszonyat baromka vagy.
6/9 anonim válasza:
Azt hogy meleg? Vagy majom?
Vagy csak van humorérzéke??
7/9 anonim válasza:
Te jó isten, neked van barátod? Ennyi ésszel?! Jézusom...
8/9 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok.. - és még szánalmas is vagy, emllé.
9/9 anonim válasza:
A barátod meleg, szóval te elég maszkulin lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!