Hogyan menedzselitek az életeteket?
Semmi különösebb megpróbáltatással nem szembesülök ami komolyabb szervezést igényel.
Járok dolgozni, fizetem a számlákat ha aktuálisak, csinálom a házimunkát ahogy adódik. Nagyjából ennyi.
"Semmi különösebb megpróbáltatással nem szembesülök ami komolyabb szervezést igényel."
Én sem, különösebb szervezést nekem a mindennapok igényelnek.
Dolgozok, tanulok, háztartást vezetek és van még négy projekt, amivel haladok. De eszembe jutott, hogy mi kellene. Le kellene ülnöm és pontosítani a dolgokat.
Az a baj maga a tanulás nem egy nagy tömb, hanem 8 különböző dolog!
Minden tárgy külön figyelmet igényel. A háztartás sem egy dolog, mosni, mosogatni, portalanítani és egyéb dolgok. Így könnyen összejön vagy 30 dolog, vagyis egyszerre 30 dologgal kell egyensúlyoznom és az emberi kapcsolatok még nem jönnek itt a képbe. Bár ezeknek a többsége nem nagy dolog. A probléma inkább a tanulással van és a projektjeimmel, azokat különösen nehéz szervezni.
Szerintem nem bonyolult dolog. Ha adódik valami elintéznivaló, elintézem, az időpontokat beírom telón a naptárba stb.
Nekem inkább a házimunka unalmas már, leginkább a konyhában pakolászás, amit minden nap csinálni kell, mintha sosem lenne vége.
Amúgy most azért érzed soknak, mert dolgozol és tanulsz is. Amikor ezt így együtt csináltam én is, nagyon leterheltnek éreztem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!