Miert vagyok ekkora szerencsetlen!?
Be van kotozve az egyik ujjam, varom, hogy javuljon egy elfertozodott seb rajta (orvosi ellenorzes alatt termeszetesen), erre ma leforrazom ugyanazt a kezemet csuklo kornyeken🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Ezzel is voltam dokinal, emiatt is megyek majd vissza.
Mondjatok, hogy puszta veletlen es nem valaki megatkozott (nem hiszek ilyesmiben + nagyon indokot sem adtam senkinek ra), mert bekattanok, 30 ev alatt osszesen nem ert semmi ilyen balszerencse, most meg ketto is🤦🏼♀️ Mind a ketto a bal kezemen.
Ha 30 év alatt nem ért "ennyi" szerencsétlenség, az csak azt bizonyítja, hogy milyen igazságtalan a világ xd
Bár sokan vannak, akik ugyan ilyen szerencsésnek tartanának engem is...
2 Igen, valoban, nem tudtam rendesen tartani a fazekat bal kezzel, ezert borult meg, mikozben probaltam atkeverni benne a dolgokat a masikkal :(
Mindegy, nyilvan utana kozoltem itthon, hogy innentol kezdve semmit nem vagyok hajlando csinalni, amig meg nem gyogyul az ujjam :( (Az jobban aggaszt, az egesi serules gondolom begyogyul rendesen.)
Én egyszer forró olajjal forráztam le a kézfejem. Fél citrom méretű hólyagok voltak rajta.
De mára nyoma sincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!