Miért vagyok ekkora szerencsétlenség? Nem nekem találták ki az életet? Megszállt egy szellem?
Egyszerűen engem nem lehet szeretni még a születésemkor fel kellett volna robbantani a kiságyamat velem együtt.
Senkinek nem vagyok elég jó sose szeret senki. Bármit is csinálok bárhogy változok ha magamat adom ha nem bármit csinálok nem jó.
Lehetek jó tanuló mintha ember,kedves mindenkivel. Lehetek olyan,aki hányásig issza magát. Lehetek bunkó, önfeláldozó,beszédes/csendes semmi se jó senkinek.Nem tetszek senkinek bárhogy is sminkelek magam fodrsáz ruha stb.
Unom már,hogy mindenért sokkal jobban emg kell szenvednem mint másnak és még ígyse érem el a célom,ha egyáltalán van.
Unom,hogy dagadt vagyok pedig konkrétan alig tudok enni,mert valami mentális betegségem van mostmár ez is keseríti az életem.. Miért? Mit vétettem? Mit csináljak? Egyre rosszabb vagyok egyezerűen esek szét, lelkileg,testileg.. Úgy érzem,mintha egy hang irányítana és belülről emg akarna ölni ...
Neked egy cél kell. Ha van miért küzdeni akkor az ilyen piti dolgok nem fognak érdekelni, és a kisugárzásod is jobb lesz ami majd ezen is segít.
Nekem bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!