Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 26 évesen ez jónak számít?

26 évesen ez jónak számít?

Figyelt kérdés
Egy nagyon szegény családból származom. 15 éves korom óta dolgozom. Persze szakmám is van bolti hentes és csontozó. De sosem szeretem csak amolyan kényszerből. Ma már azt csinálom amit szeretek. Rengeteg helyen dolgoztam már de folyamatosan a célom az álmom felé hajtottam. Munka mellett folyamatosan űztem a célom jelenleg 6eves szakmai tapasztalal van egy saját vállalkozásom amihez hozzá tenném nem keressek rosszul. Nagyjából 50-80ezer között naponta 4-6oraban. 2even belül saját stúdiót szeretnék pár emberrel magam mellet illetve kisebb kajáldákat.
2022. aug. 20. 20:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
#5: Csak a kérdésre nem sikerült válaszolni
2022. aug. 21. 09:52
 12/17 A kérdező kommentje:
Közelében sem voltak. :D Teljesen tiszta legal a sztori. Igazából azért sem akarom megvalaszolni a kérdésed mivel már így is szét vannak szivatva az emberek minden ember vallakozok is. Egyébként megnezzel egy fodrászt ő is krva jól keress. Egy férfi hajvágás 3500 nagyjából felóra. Egy nap 10embert simán megnyír. 10x30 ( 3òra ,pihenjen 1órat ossz vissz ott van h naponta 4órat van bent) 10x3500 (35ezer naponta) Dolgozon csak 5 napot egy héten az 5x35 (175hetente) Egy honapra 875ezret keress 😁
2022. aug. 21. 14:14
 13/17 anonim ***** válasza:

Ja, hogy te a kamu fodrászos troll vagy...

Egész jól csináltad, most egy oldal is lement mire rájöttem. Nincs több kérdésem.

A kérdés az lett volna egyébként, hogy mennyit tudsz kivenni havonta a vállalkozásból. Mert hiába 875k egy fodrász árbevétele, több, mint felét elviszi az üzlet/szék bérlése, az alapanyagok stb stb.

2022. aug. 21. 14:39
 14/17 A kérdező kommentje:
Legyen ahogy gondolod Kamu fordászor troll xd Már tegnap megválaszoltam mennyit tudok kivenni. :D Nyílván saját studióval már jobban járnék. De úgy érzem kell még egy másfél év hogy fejlődjek kicsit.
2022. aug. 21. 14:55
 15/17 anonim ***** válasza:

Igen, csak az kimaradt hogy ebből a sok-sok százezer forintból mennyi a vállalkozási költség (beltéri díj, adó, stb stb).

Mindjárt nem 800 ezer :)

2022. aug. 21. 15:33
 16/17 A kérdező kommentje:
Azt is megvalasztam már. Az adó fix a többi nem. Mivel százalékos leosztasban vagyok. Bérlek egy kisebb helyett egy nagyobb üzletben tetszik érteni? Az eszközök sem megvalaszolhato attól függ mennyit dolgozom és éppen mit.
2022. aug. 21. 16:17
 17/17 anonim ***** válasza:
rokonom full képesítés és küzdés és stb nélkül svájcba 10000Ft-os órabérbe üldögél és pakolgat xD
2022. aug. 21. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!