Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Helyrehoznátok az életemet?

Helyrehoznátok az életemet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Jelenleg édesanyámmal tartatom el magam, egy munkanélküli férfi lennék én, akinek semmi végzettsége nincsen.

Segítséget, támogatást nem tudok kérni senkitől. Csak a gyakori maradt, mint utolsó bástya!

Igazából nagyon sajnálom magam. Úgy gondolom, nem vagyok egy eldobandó alak és lehetnék értékes tagja a világnak. Életképesnek tartom magam (az is vagyok) és átlag felett intelligensnek (ebben még nem vagyok biztos). Viszont nincs meg a tudás a bennem rejlő lehetőségek kiaknázásához. Ezzel kapcsolatosan kérem a kedves bástya hőseit, hogy vezessenek rá tudásukkal és tapasztalatukkal arra az ösvényre, ami a magasságokba visz.

Addig fogok itt lenni és toporzékolni, ameddig nem tanítotok meg az élet fortélyaira! Akár heteken, hónapokon át foglak titeket ostromolni, ha kell.

Arra kérlek benneteket, hogy mindenki osszon meg tapasztalatait, ami szerintetek segíthet egy lúzer emberen.

Hajrá!

2022. aug. 20. 14:39
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos az egód nagyobb az IQ-dnál...
2022. aug. 20. 20:49
 22/27 A kérdező kommentje:
Miért? Szerinted mennyi az IQ szintem a válaszok alapján?
2022. aug. 20. 20:52
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem ez a kerdes...

Hanem, h miert nem latod magadtol, h mekkora gaz vagy...

2022. aug. 20. 20:52
 24/27 A kérdező kommentje:
Mit kell látni? Erről szól ez a kérdés. Másolgasd össze, miket írtam, ha segíteni akarsz. Nem rosszból írtam ki a kérdést. Elhiszem, hogy nem vagyok tökéletes.
2022. aug. 20. 20:58
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Megis mit varsz a valaszoloktol?

Javasoltak, h kezdj el dolgozni vmit, mellette kepezd magad, h egyre jobb munkad lehessen.

De neked semmi sem felel meg, mert te jobbat erdemelsz.

Csak ez nem igy mukodik...

2022. aug. 20. 21:16
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

35 éves vagyok, tele az életem rossz döntésekkel, rengeteg hitel, a munkahelyi egy helyben állás, sehova nem haladás. Voltam alkoholista, rengeteget ittam, hogy elnyomjam az ezek miatt érzett szorongàst. Dolgozom, de hogy a fejem ki legyen a vízből édesapám anyagi támogatása is szükséges. Kb 15 év ment rá mire rájöttem mi is az én utam, pedig ezt az utat, már 10+ évvel ezelőtt is láttam, de akkor úgy éreztem nem vagyok rá képes.

Az idén emelt érettségiztem és felvettek államilag támogatott képzésre az egyetemre. Nehezített pályáb kell végig csinálnom, mert már gyerekeim vannak, akikről gondoskodnom kell. De ezt most kell végig csinálnom.

Hibát hibára halmoztam, felnőtt testbe zárt felelőtlen kölyök módjára szórtam a pénzt. Ideje hát felelősséget vállalnom a tetteimért és soha sem késő építenem az élétem.

Ahogy Neked is felelősséget kell vállalnod. El kell menned dolgozni, oda ahova felvesznek és építeni az életedet. Szakmát kell tanulnod, érettségizned. Ha én férfi lennék a raktározás/logisztika irányába indulnék el. Vagy ha van hozzá érzéked akkor gépkezelői végzettségeket szerezz, ahol én élek ebben most sok pénz van, kelendő még az autószerelő és az autóvillamossági szerelő is erre.

Muszáj tanulnod és lassan előre lépkedni. Az életed nem tudod varázsütésre megváltoztatni, kitartó munkára vab szükség hozzá. 5 év múlva büszke leszel majd magadra, hogy "megcsináltam" és mehetsz majd tovább. Az élet folyamatos tanulás, fejlődés, nem állhatunk meg, nem támaszkodhatunk mindig másokra.

2022. aug. 20. 22:04
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok 26-os, nagyon ügyes vagy!

Tessék kérdező! Itt a követendő példa

2022. aug. 20. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!