Helyrehoznátok az életemet?
Sziasztok!
Jelenleg édesanyámmal tartatom el magam, egy munkanélküli férfi lennék én, akinek semmi végzettsége nincsen.
Segítséget, támogatást nem tudok kérni senkitől. Csak a gyakori maradt, mint utolsó bástya!
Igazából nagyon sajnálom magam. Úgy gondolom, nem vagyok egy eldobandó alak és lehetnék értékes tagja a világnak. Életképesnek tartom magam (az is vagyok) és átlag felett intelligensnek (ebben még nem vagyok biztos). Viszont nincs meg a tudás a bennem rejlő lehetőségek kiaknázásához. Ezzel kapcsolatosan kérem a kedves bástya hőseit, hogy vezessenek rá tudásukkal és tapasztalatukkal arra az ösvényre, ami a magasságokba visz.
Addig fogok itt lenni és toporzékolni, ameddig nem tanítotok meg az élet fortélyaira! Akár heteken, hónapokon át foglak titeket ostromolni, ha kell.
Arra kérlek benneteket, hogy mindenki osszon meg tapasztalatait, ami szerintetek segíthet egy lúzer emberen.
Hajrá!
Semmilyen, leirta.
Semmihez sem ert, gondolom a segedmunka budos. Igy marad anya.
Es meg o sajnalja magat...
Ezert vagy eletkeptelen...
Kedves Kérdező.
Mivel semmilyen végzettséged nincsen, így nincsen nagy választási köröd.
Esetleg kukás, gyárimunka, egyéb... ahol tudjál írni és olvasni.
Munkaügyiközpontba menjél be, és érdeklődjél ingyenes képzésekről.
8 általános meg van???
Nyolc osztály megvan, igen. Gyár nincs sok a városban, mindenben voltam már. Ezekre a helyekre már nem mehetek vissza. Nem is mennék, nagyon rosszak a körülmények. Nem szívem csücske ez a kapitalizmus...
Miért kellene törölni a kérdést? Nem írtam semmi rosszat.
Kérlek modik ne töröljétek! Semmi rosszat nem írtam!
Nincs semmilyen végzettséged és tudásod. Mégis milyen segítséget vársz a gyakori népétől?
Ha egészséges vagy akkor menj el vérplazmát adni pénzért.
Szóval sehol nem álltad meg a helyed...😂
8 osztállyal kitörölheted a büdös pitsád...
Menthetetlen, életképtelen vagy, anyád kifingik, neked is annyi lesz.
Kérdező ezt te írtad.
Nyolc osztály megvan, igen. Gyár nincs sok a városban, mindenben voltam már. Ezekre a helyekre már nem mehetek vissza. Nem is mennék, nagyon rosszak a körülmények. Nem szívem csücske ez a kapitalizmus...
---------------
Ha nincsen semmilyen végzetséged, akkor milyen alapon válogatsz???
Örüljél neki, hogy van munkád!
Majd ha lesz, egy olyan képzettséged ahol magasabb bért kaphatsz, akkor váltsál munkahelyet, addig meg maradjál csendben!!!
Maga a kérés vagy kitaláció, vagy tényleg orbitálisan nagy HÜLYE VAGY!!!!
Részemről lezártam, ezt a kérdést!
Szoval mindenre is alkalmatlan vagy, de meg valogatnal. Kozben mindenki hibaja, de veletlenul sem a tied. Muterod meg nem rugott picsan, ez a szerencsed.
En akkor sem fogok ehen halni, ha a kapitalizmusnak annyi. En a jeg hatan is megelek.
No letemre kulfoldon epitettem egzisztenciat, muci, teljesen egyedul.
"No letemre kulfoldon epitettem egzisztenciat, muci, teljesen egyedul."
Ja persze... Németül miből tanultál meg? Te jó nevelést kaptál, örülj neki. Engem is megilletnek a rendes munkakörülmények, persze, hogy válogatok! Nem a fizikai munkával van bajom nekem, nem azzal, hogy dolgozni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!