Mi a legkellemetlenebb dolog ami történt veletek?
Figyelt kérdés
Főleg olyanra gondoltam, amire így utólag már vidáman gondoltok:)2022. aug. 19. 20:31
1/5 anonim válasza:
Szórakozás kategóriában ezt hogy érted?
2/5 anonim válasza:
Serdülő koromban nagyon gyakran fájlt a derekam. Elküldtek röntgenre. Egy asztalra kellett feküdnöm, és odajött egy fiatal nővérke, meleg nyár lévén egy szál fehér köpenyben tett-vett mellettem, és egy ólomcsákóval le akarta takarni azt, amit a leendő gyerekeim érdekében védeni kellett a sugárzástól. Mi több kell egy gimnazista srácnak, ha egy csinos csaj lenge szerelésben ott matat! Pillanatok alatt a hegyén billegett a csákó! Elment, és szólt egy idősebb nővérnek, aki azt a tanácsot adta neki, hogy hagyjon ott feküdni, amig a csákó leereszkedik a helyére. A baj csak az volt, hogy a szobában két röntgen volt! A másikhoz a paraván előtt járkáltak az orvosok és a betegek. Égtam, mint a rongy. Akkoriban a gyerekeknél még nemigen törődtek ezzel.
3/5 A kérdező kommentje:
#1 vicces storykra gondoltam, mint már említettem elsősorban, szóval így:)
#2 Ez tényleg elég necces lehetett😅
2022. aug. 20. 00:01
4/5 anonim válasza:
Na pont így kérdeztem, 2es sztorija se a Szórakozásba tartozik, ha nem tévedek. Teljesen legalul van az egyéb kategória, ha nem szűkíted a jelenlegi Szórakozáson belülire a kérdésed. Akkor oda tartozik, nem ide. Vagy szűkítsd!
5/5 A kérdező kommentje:
Jaj, imádom az ilyen embereket😅
2022. aug. 20. 11:35
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!