Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ülsz velem szemben tömegközlek...

Ülsz velem szemben tömegközlekedésen. Miért csinálod?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy ülsz velem szemben és nyomkodod az iPadet. Én nézek ki az ablakon, de amikor elfordítom a fejem az ablaktól egyenes irányba, akkor te felnézel rám.

Gagyi kérdés, nem kell írni, mert tudom, de legalább egy hasznos választ valaki írjon!

2022. aug. 18. 23:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Felfigyel az agyunk a mozgásra, és tudat alatt odanézünk.

Ez a buszos eset ugyanaz, mint amikor belépsz egy szobába, és mindenki tekintete rád irányul; nem kifejezetten téged csekkolnak le, és nem is nézik árgus szemmel hogy mit csinálsz, hanem csak az ősember részünk érzékeli, hogy változott valami, szóval megnézi, hogy mi.

2022. aug. 18. 23:38
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Zsibbad a nyakam, vagy csak elgondolkodtam az iPaden olvasottakon. Vagy lemerült az iPad. Meg úgy általában nem kényelmes órákon át egy pozícióban görnyedni.
2022. aug. 18. 23:41
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az ember periférikusan látja ha valaki felé fordította a fejét, és kíváncsi hogy rá nézett-e (mert akkor ugye esetleg mondani akar valamit vagy kérdezni) vagy tök máshová néz.
2022. aug. 18. 23:46
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Megnézem, hogy mit nézel (engem-e).
2022. aug. 19. 00:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Elkezdek félni, hogy azt sasolod, hogy épp mit nézek a neten.
2022. aug. 19. 05:42
 6/6 anonim ***** válasza:
85%

Mozgásra mindig odanézek.

Te egy űrlény vagy, aki el akar köztünk vegyülni?

2022. aug. 19. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!