Ülsz velem szemben tömegközlekedésen. Miért csinálod?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy ülsz velem szemben és nyomkodod az iPadet. Én nézek ki az ablakon, de amikor elfordítom a fejem az ablaktól egyenes irányba, akkor te felnézel rám.
Gagyi kérdés, nem kell írni, mert tudom, de legalább egy hasznos választ valaki írjon!
2022. aug. 18. 23:33
1/6 anonim válasza:
Felfigyel az agyunk a mozgásra, és tudat alatt odanézünk.
Ez a buszos eset ugyanaz, mint amikor belépsz egy szobába, és mindenki tekintete rád irányul; nem kifejezetten téged csekkolnak le, és nem is nézik árgus szemmel hogy mit csinálsz, hanem csak az ősember részünk érzékeli, hogy változott valami, szóval megnézi, hogy mi.
2/6 anonim válasza:
Zsibbad a nyakam, vagy csak elgondolkodtam az iPaden olvasottakon. Vagy lemerült az iPad. Meg úgy általában nem kényelmes órákon át egy pozícióban görnyedni.
3/6 anonim válasza:
Az ember periférikusan látja ha valaki felé fordította a fejét, és kíváncsi hogy rá nézett-e (mert akkor ugye esetleg mondani akar valamit vagy kérdezni) vagy tök máshová néz.
4/6 anonim válasza:
Megnézem, hogy mit nézel (engem-e).
5/6 anonim válasza:
Elkezdek félni, hogy azt sasolod, hogy épp mit nézek a neten.
6/6 anonim válasza:
Mozgásra mindig odanézek.
Te egy űrlény vagy, aki el akar köztünk vegyülni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!