Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a kedvenc reggelid?

Mi a kedvenc reggelid?

Figyelt kérdés
2022. aug. 18. 08:22
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
A totális kedvencem a tonhalas omlett paradicsommal + rozsos kenyérrel (van egy "márka", aminek imádom az ízét).
2022. aug. 18. 11:47
 22/27 A kérdező kommentje:

Sokan milyen kreatívak vagytok reggeli terén, szuper válaszok (is) jöttek :)

Nekem meg csak az egyszerű bundáskenyér a kedvencem :D

2022. aug. 18. 12:29
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Mikor mire vagyok épp rákattanva..

Multkor a sima sós, fokhagymaporos pirítós teával, mert a hasmenős vírus alatt annyira megszerettem ezt a reggelit, hogy aztán hetekig ez volt a kedvenc.

De szeretem a rántottát is, leginkább sült zöldpaprikával, bazsalikommal. Hozzá egy kis ketchup vagy majonéz, zöldség, oivabogyó, magos kenyér.

Imádom a bundás kenyeret :D

Zöldséggel, ketchuppal.

Vagy a melegszenvics is nagy kedvenc. Amire az megy, ami épp van..

Reggeire általában inka kávét iszom, vagy teát, ritkán gyümölcslevet, ha épp van itthon. Ha nincs inka kávém, akkor sima vizes instant kakaót (most ez is egy újabb kattanás, hogy tej helyett vízzel iszom).

Mindenkit megnyugtatok, nincs sok pénzem, de próbálok a lehetőségekhez képest egészségesen élni. A reggeire meg mindig szánok időt, mert nem vagyok jól, ha éhesen indulok el.

Próbálok gazdaságosan vásárolni, de normális minőségűt.

2022. aug. 18. 12:31
 24/27 anonim ***** válasza:
92%

Vagy friss péksütemény (tudom, hogy nem egészséges).

Vagy natúr joghurt granolával, egy marék idénygyümölccsel.

2022. aug. 18. 12:34
 25/27 Metionin ***** válasza:
100%
Pirítós többféle változatban pl. fokhagyma, vaj/tonhalkrém, sonka, zöldség; főtt tojással úgy, hogy a sárgája folyik és azt kitunkolni a pirítóssal; tonhallal, esetenként lekvárral.
2022. aug. 18. 13:19
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Rántotta, kolbásszal, sajttal, paprikával.

Egyszerű és baromi gyorsan megvan ezért szeretem.

És még relatív egészséges is.

2022. aug. 18. 13:34
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Rántotta vagy főtt tojás, ha van időm párolt sárgarépa mellé, de a fornetti sajtkrémes pogiját is szeretem enni reggelire :)
2022. aug. 18. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!