Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egyetértesz ezzel hogy inkább...

Egyetértesz ezzel hogy inkább a fákat vágják ki mint hogy emberek fázzanak?

Figyelt kérdés

A cikk szerzője inkább a fák kivágását támogatná.

Hogy miért és kiknek adná a tüzifát itt olvashatjátok:

[link]

Aztán véleményeket kérek - - - - - - - >>>>>

2022. aug. 18. 06:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Milyen meglepő.

Erről szól minden, hogyan oldjuk meg mások életét úgy, hogy ők a saját gyerekükért nem tennének semmit, nemhogy másokért, akik eddig is eltartották őket.

Vagy két éve volt egy FB poszt,a jó ég tudja milyen "nagybeteg" gyereke kezelésére másfél millió forintért posztolgatott egy nő, hogy 'segicsen má valaki'

Alatta vagy 80 bejegyzés, hogy nem igaz, hogy a polgármester nem segít, meg hogy ki mindenkinek kéne ezt összedobni.

Akkoriban volt, hogy a környéken egy gazdálkodó metszésre keresett embereket.

Napi 8000 lett volna amit fizet.

Nem volt a kiccsaládban 100 rokon,aki azt mondta volna, hogy a hétvégéjét rááldozza a rokonára.

Aztán összedobják és nem kell másoktól össze könyörögni.

Ez valahogy eszébe se jut egyiknek sem.

2022. aug. 18. 09:24
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Feháborítónak tartom, hogy egyáltalan előállhatott ez a dilemma. Hogy vagy a környezetet védjük, vagy az embereket. Nyilván én sem kívánom, hogy megfagyjanak, de a fák is fontosak lennének. Ezzel gyakorlatilag azt mondták az embereknek, hogy oldják meg magukba problémát.
2022. aug. 18. 11:23
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

#11: hány ilyen és hasonló sztori van..... :((((((

"annyiért fel sem kelek", avagy "nem éri meg elmenni dolgozi ilyen kevésért" és hasonlók... Közben meg megy a nyígás, hogy éheznek a pulyák....

Na hagyjuk már...

2022. aug. 18. 11:52
 14/16 anonim ***** válasza:
51%

Az is elgondolkodtató szerintem, hogy ha példának okáért egy nagyvállalat vásárol fel egy egész területet, és kiírtja azt, hogy majd helyére egy újabb bazinagy építményt húzzon fel (mindez pedig globálisan is így zajlik) az miért nem okoz problémát az emberek többségének? Vagy az, hogy egy csomó kihasználatlan terület van, amivel hosszú évek óta nincs kezdve semmi, de senki nem venné rá a fáradtságot a kedves kormányból se pl, hogy be legyen telepítve fákkal, és hogy a legtöbb helyen ne csak betondzsungel legyen.

Tökéletes példa az a bohóc Greta Thunberg is, vagy a nagy kamus zöldek, akik szerint az átlag, vagy átlag pénzkereset alatt dolgozó emberek tehetnek számtalan kárról, amivel szembesülni lehet. Milyen érdekes, hogy a gyárakat, multikat és egyéb nagy fejeseket egy percig se vonja kérdőre senki se.

De azt, akinek csak a hagyományos fűtési módszerre telik havonta, és lehetne még sorolni, azt körülbelül a sárga földig szidják.

2022. aug. 18. 12:02
 15/16 anonim ***** válasza:
14-es voltam; Félreértések elkerülése végett, amúgy én sem támogatom ezt a nagyszámú kivágást fák terén, csak arra akartam kilyukadni, hogy rengeteg ellentmondás van, amivel plusz feszültségeket is generálnak.
2022. aug. 18. 12:04
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Pont azért felháborító még inkább ez a fakivágásos dolog, mert eleve se kezelik/kezeljük jól ami megy a természettel.

Megadjuk a kegyelemdöfést a természetnek, és meg is forgatjuk a kést.

2022. aug. 18. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!